torsdag 30 juni 2011

Löpning och härlig dag

4km avklarade med svägerskan igen. Fick springa i regnet vilket faktiskt inte gjorde så mkt, vi var båda rätt nöjda eftersom vi inbillade oss att ormar inte tycker om att få regn på sig. Mkt tjat om ormar jag vet, men vi är lite smått besatta. Imorrn ska vi köra lite intervall så då kommer vi hålla till på asfalt, känns tryggt, och på söndag ska vi bara ta en PW så då blir det också asfalt.

Idag har jag haft det kanonskönt. Efter att ha lämnat flickorna på dagis fixade jag med tvätten medan Molly sov i vagnen. Hade 5 Ikea kassar fulla med torr tvätt att sortera samt en tvätt som skulle hängas så det hann jag göra på fm. Hann precis bli klar till dess att Molly vaknade och då blev det soffan och mys med henne. Hon är så otroligt go, ler mest hela tiden och gurglar lite. Blir lycklig bara jag tittar på henne och idag har hon varit så nöjd. Men det märks att hon bara orkar vara vaken ungefär en timma åt gången. Sedan vill hon gärna sova lite. Under tiden hon sov idag passade jag på att ligga i trädgården och njuta av det vackra vädret. Somnade t o m i solen och sov i nästan en timma – underbart. Vaknade upp lagom till lunch och sedan var det dags att hämta tjejerna. Fixade packningen också så att vi kunde gå raka vägen till stranden men tyvärr hann det bli molnigt under tiden jag hämtade Ellie och Thea. Dock ville de gå dit i alla fall så det gjorde vi. Hade en mysig stund där och de hann leka med lite kompisar så det var två trötta men nöjda tjejer som gick och la sig här ikväll. Nu är det dags för te och lite 70 %:ig choklad.

God natt!
Kram Ida

3 söta kommentarer:

Frida sa...

Låter som en härlig dag! Här har det också blivit lite molnigare, men det blir säkert varmare igen.
Vilken fin hylla!
Kram Frida

sandra sa...

Härlig färg du har på hyllan!

Vad duktiga ni er med springandet, slälv är jag en latmask. Sprang 100 m igår,men det var endast för att komma ut ur skogen och dess spindelnät och äckelflugor och efter det var jag rätt död.

kram å ha en bra fredag.

Linda sa...

Vad mysigt det låter! Även om det inte alltid är så kul att vara hemma med en bebis är det ändå något alldeles speciellt... =)

Vad duktig du är med joggandet, bra kämpat!!!

Kram Linda