söndag 12 juni 2011

Ytterligare en runda

Tänka sig, nu har jag och svägerskan avklarat ännu en runda. Gick riktigt bra och det märks att vi har varit ute några ggr nu. Lite knäckande är dock att min brorson på 9 ½ år var med och att han har så mkt bättre kondis än oss båda. Skitungen=) fick ju till och med stanna och vänta på oss vid flera tillfällen – inget jobbigt för självkänslan eller så. Trodde aldrig i förmiddags att jag skulle palla en runda, var så otroligt trött och måste faktiskt erkänna att jag gått omkring med pyjamas här hemma hela dagen. Men vill man så går det.

Vi har haft en jättemysig dag. Hela familjen har umgåtts hela dagen förutom när barnen och Gutten har varit på en lekplats själva så att jag och Molly fick lite egentid. De hyrde en film när de var borta så em tillbringade hela familjen framför TV:n och barnen fick popcorn och resterna av gårdagens lördagsgodis. Kan lova att det var uppskattat. Det har varit en bra dag helt enkelt.

Ha en underbar kväll!
Kram Ida

2 söta kommentarer:

Levindas Värld sa...

Va bra gjort av dig att du är så ståndaktig med träningen och verkligen kommer ut på springrundor :-) Önskar jag också var där men det är jag inte riktigt än. Men snart så kanske...hihi!

Vilken mysig söndag ni har haft, bara umgåtts med familj och myst hemma, sånt är härligt :-)

kram-kram

Fågel Blå sa...

Åhhh Ida vad du är duktig!!!!
Fina bilder!!!
Hoppas du får en fin Ny vecka!
Kramar Kathrine
Fågel Blå