tisdag 14 juni 2011

Godmorgon och checklista

Regn regn regn, det är vad som sker utanför fönstret just nu. Ganska mysigt faktiskt så länge man slipper vara ute i det=) Märkte inte att det regnade förrän jag och tjejerna stod i hallen redo att åka till dagis. Då upplyser Thea mig om att det regnar ute – panik. Har i stort sett alla regnkläder på dagis så idag blev det latvarianten, bil, till dagis. Känns ganska pinsamt när det bara är knappt 10 minuters gångväg dit, men men.

Känner mig ganska duktig för nu på fm, när Molly har sovit, har jag plockat undan, dammsugit, tvättat golv och hängt tvätt. Nu sitter jag med en kopp te och en bricka där det nyss låg tre knäckemackor. Är så skönt för igår kunde jag bocka av flera MÅSTE saker på min lista:

· Babysim – check. Vi kommer köra på måndagar tillsammans med Emma och Daniel fr o m augusti.

· Fotografering – check. Vi kommer ta familjeporträtt till tidningen nästa vecka.

· Nyföddannons – check. Skickade in kort och text till en lokal liten tidning för att fira att Molly kommit till oss.

Jag är så nojjig att det ska bli olika mellan mina tre flickor så vissa saker MÅSTE jag göra för dem alla. En av de sakerna är babysim. Självklart är det en mysig sak men det är också ngt jag känner att alla tre ska vara med om bara för att det inte ska bli orättvist. Ngt som däremot är orättvist är att jag har gjort flera jätteseriösa album till Thea medan Ellie inte har ett enda färdigt. Det blir mitt sommarprojekt.

Hoppas att ni får en underbar dag.
Kram Ida

1 söta kommentarer:

Carolina sa...

Ibland eller snarare ofta är det mycket att ständigt bocka av på listan. Fast det tar ju aldrig slut. Alltid många bollar i luften, men jag gillar att ha det så. Ha en go kväll.

Kram Carolina