torsdag 9 juni 2011

Idag ska jag träffa min nygamla vän Emma. Emma och jag umgicks en del på gymnasiet, bland annat stod vi ofta i rökrutan tillsammans (röker inte längre) men vi gick även på balen tillsammans med våra respektive pojkvänner. Även om Emma har bott i samma samhälle som mig under några år nu har vi ändå inte funnit tid att umgås. Men sedan vi födde varsin liten med endast en dag emellan har vi faktiskt träffats en del vilket varit supermysigt. Dessutom har ju min sambo och Emmas sambo upptäckt att de trivs med varandra vilket såklart känns jättekul.

Idag blir det bland annat en promenad, Emma har också börjat ”banta” så vi båda vill ut och röra oss och efteråt blir det nog bara en slät kopp kaffe och te. Perfekt när båda kör samma, då slipper man ha dåligt samvete för att man inte bjuder på kakor/äter någons nybakta kakor.

Ha en mysig dag!

Kram Ida

2 söta kommentarer:

Fågel Blå sa...

Så roligt att träffa en gammal klasskompis!!!!
Ha en fin dag!
Kramar Kathrine
Fågel Blå

Zouphie sa...

Duktig du är som kom ut på en löprunda:) Jag hade fullt upp med gräsklippning igår annars hade jag också tänkt ta en runda.. Men det är lite segt att ta sig i väg när det är så varmt ute, det är ju jättevarmt även på kvällarna ju! Men det är skönt efteråt:)

Kramar!