torsdag 9 juni 2011

Svettig dag

Vilken svettig dag det har varit idag. Det spelar visst ingen roll att det både har åskat och regnat, att solen knappt skiner eller att man rör sig så lite som möjligt, luften står still och kläderna klibbar mot kroppen. Man ska ju som sagt inte klaga, och jag klagar inte på sommaren, men såna här dagar som egentligen inte ens är soliga, känns lite jobbiga. Allt blir ju mer ansträngande när luften är så tung och man känner sig så ofräsch när man ständigt känner sig svettig. Men men nog om det.

I fm var jag i Mjölby och handlade ngt som jag suktat efter länge. Har varit inne flera ggr men den färg jag sökt efter har varit slut och leveransen har varit försenad men så idag fanns den äntligen=) Bild på underverket kommer imorgon – kul va?!=P I Mjölby möttes jag och Emma upp. Vi gick i några affärer men sedan blev det en promenad. Promenaden var väl inte av det snabbaste laget men jag känner mig ändå nöjd över att det blev en sväng. Därefter blev det en tur ut till ett kanonmysigt café som även säljer blommor och annan inredning – så vacker miljö att fika i.

Nu i em har gulliga Cissi varit här med sina två godingar. Blev fika på mina favoriter, snabba frallor, och barnen lekte med varandra och hade skitkul. Är så roligt för våra äldsta är i samma ålder och även våra yngsta så de leker så bra tillsammans. Hoppas att ni har haft en underbar dag.

Kram Ida

1 söta kommentarer:

Anonym sa...

Hej vännen!
Det är så roligt att följa din blogg, det är ju inte alltid så lätt att finna tid och ro att ringa så perfekt att gå in på bloggen o ta n kik i vad som händer hos er! och bli inspirerad som alltid...:-)
Har ni några planer för söndag morgon/fm? hade liten fundering på om ni hela familjen ville komma på mysfrukost och lite lek för barnen?? ska iväg och jobba snart men vi kan höras! puss /elisabeth