tisdag 14 juni 2011

Storhandling med 3 söta

Jippi, nu är ännu en runda avklarad och även denna gick kanon. Idag utökade vi med 800 meter men det var faktiskt inga problem att komma runt. Hoppas bara att vi inte blir sjuka nu för då är det stor risk att vi inte kommer igång igen.

Tidigare idag var jag i Mjölby på MVC för en efterkontroll hos min barnmorska och då hann jag såklart med en runda på den lokala loppisen. Blev ett syskrin där jag antingen kommer ha mina sysaker eller Theas pyssel - det märks vilket det blir.

Tanken var från början att jag skulle storhandla i Mjölby men jag hann inte det. Chansade därför och tog med tjejerna till Willys i Tranås efter att jag hämtat dem från dagis. Tänkte att det får bära eller brista, har inte tidigare storhandlat med alla 3, men det gick faktiskt skitbra. Tjejerna var sååå duktiga och Ellie som jag var rädd skulle löpa amok i affären skötte sig kanon. Tyvärr blev Molly hungrig vid kassan, igen, så det blev lite stressigt när jag packade varorna. När jag väl kom ut till bilen visade det sig att hon hade bajsat ner sig fullständigt samt att hon var jättehungrig. I det läget vet man knappt vart man ska börja, med blöjan eller bröstet, och det värsta var att jag var tvungen att göra allt i framsätet. Men med ny blöja, nya kläder och mat i magen kunde vi äntligen åka hem, jag var dock ngt svettig vid det laget. I em har vi ätit ännu en ny maträtt och denna var verkligen god. Så härligt att prova nya goda rätter mitt i veckan, det blir faktiskt lite festligt. Nu blir det en kopp te och en bit mörk choklad.

Ha en underbar kväll!

Kram Ida

1 söta kommentarer:

Zouphie sa...

Amning på Willysparkeringen känner jag ingen haha. Så fort jag hade med Leah och handlade när hon var bebis så blev hon vrålhungrig i kassan eller ute på parkeringen. Ändå kunde hon ha ätit precis innan.. Hon blev väl sugen på mat efter att ha gått inne i mataffär eller nåt:)