måndag 20 juni 2011

Godmorgon och ny meny

Invägning 64,9 kg.
Idag är det en sån där dag då det faktiskt är roligt att plocka och fixa lite hemma. Ibland är det ett nödvändigt ont, man är inte alls sugen och vill helst sätta sig i soffan framför TV:n och då är det pest och pina att städa. Andra dagar, som idag, önskar man att man hade all tid i världen till att städa här hemma. Tyvärr hinner jag inte så mkt som jag skulle önska. De 5 timmarna då tjejerna är på dagis flyger förbi och när de sedan har hämtats brukar dagen gå riktigt snabbt. I eftermiddag ska vi in och storhandla igen. Förra gången gick så himla bra så jag tänker göra om det. Dels är det bra träning för dem, det är ganska mysigt samt att jag slipper ödsla de få timmarna jag och Molly har för oss själva på att sitta i bilen.

Gjorde en ny meny igår kväll. Utgick då helt utifrån vad som finns i frysen eftersom vi behöver tömma den. Det blev en massa nya recept som ska bli spännande att prova. På lördagen skrev jag dit pizza, vilket jag tror Gutten kommer uppskatta. Midsommardagen känns som en pizzadag och vi förtjänar att äta lite utemat nu när vi varit duktiga och lagat all mat i några veckor. Lördagen är också en passande dag eftersom Ida och jag inte springer då. Vi har tisdagar, torsdagar och söndagar som träningsdagar och vi sprang till och med igår, trots att det spöregnade. Kändes otroligt bra efteråt även om det klafsade om skorna.

Hoppas att ni får en underbar dag.

Kram Ida

2 söta kommentarer:

Home No.1 sa...

Hallojs! Visst är det roligt att greja när lusten faller på, önskar bara att den gjorde det lite oftare *fniss*
Kram Annica.

Linda sa...

Bra idé att utgå från frysen när man ska göra meny. Jag har alltid en tendens att köpa nytt och fylla på innan det gamla är uppätet.

Kram Linda