lördag 2 juli 2011

Usch vad jag har ätit onyttigt idag. Visst det är min ”gottisdag” men istället för att äta lite i taget under dagen har jag smällt i mig allt nu under kvällen vilket medfört att magen står åt alla håll och jag känner mig så ofräsch. Nu snackar vi hetsätning på hög nivå=P Men ska PW imorgon och igår körde jag och svägerskan intervallträning så jag måste ju få unna mig lite ngn gång.

Igår kväll dammade jag hela huset vilket var välbehövligt. Har ju mycket idéer som jag vill fixa med men kände att jag först och främst måste städa bort all skit. Så efter att ha städat golven idag så är huset lite fräschare. Näst på listan står att måla Theas rittavla som är inköpt på Ikea för flera år sedan. Tänkte att den ska få bli rosa eller turkos med lite tapet på. Satte även upp en jättefin väggdekor i hennes rum som ni ska få se imorgon. Är så glad för den, det blev äntligen lite färg i hennes rum. Den var inte särskilt billig men jag hittade en nätbutik som hade ett lite bättre pris på den. Det lönar sig verkligen att kika runt innan man bestämmer sig. Idag har C varit här med sina gullungar vilket var jätteroligt för då fick flickorna ngn att leka med och jag fick en vuxen att prata med. Det är nämligen ingen jätterolig helg eftersom Gutten hjälper sin pappa med hans tak. Han var där i onsdags eftermiddag efter jobbet, igår kväll efter 19, idag från 8-20, ska dit imorgon och även på måndag. Roligt eller hur. Klart man vill hjälpa till men det känns lite kämpigt att först vara ensam hela veckorna när Gutten jobbar till 17 och sedan vara ensam på helgerna också. Kan lova att jag längtar tills dess att Gutten får semester.

Nu ska jag vara lite social med min kära Gutt och virka lite=)

Sov så gott.

Kram Ida

2 söta kommentarer:

Marita sa...

Förstår helt vad du menar med att ha gubben borta långa dagar. Vi har haft det så också, men nu har semestern börjat för vår gubbe här så vi ska vara tillsammans hela familjen :)
Hoppas ni snart har tid ihop också. kanske då taket är klart.
~marita~

Ett Vitare Hem sa...

Ha en finfin söndag!
Kram/Lena