lördag 18 juni 2011

Godkväll

Det här har varit en mkt bättre dag än igår, dels har barnen varit mkt lugnare, jag har varit lite piggare men så kom också Gutten hem redan vid 13 och min fina vän C hit vid 14. Så mysigt att få träffa C och hennes barn. Ellie älskar hennes son C och Thea är stormförtjust i hennes flicka T så barnen lekte kanon tillsammans vilket innebar mkt prattid för mig och C. C är ju en stor inspirationskälla så vi pratade som vanligt mkt inredning. Har ju en massa idéer som jag aldrig hinner göra verkliga men det är så kul att få berätta om dem för ngn som faktiskt är intresserad. Gutten är måttligt road av allt mitt inredningsprat.

Ikväll har vi ätit min nya favvorätt, Leilas laxrätt med sparris. Det var precis lika gott som alltid. Tjejerna mutade vi med jordgubbar om de åt duktigt och för en gång skull åt de upp allt på tallriken. Nu har jag och Gutten precis burit in ett skåp från garaget som stått där över två månader. Vill göra om lite i hallen och det medför att vi måste byta ett stort, jättevackert skåp som tyvärr tar alldeles för mkt plats. Kommer dock inte att sälja skåpet utan det får stå i garaget till dess att jag hittar en ny plats för det. Har separationsångest från mina möbler och eftersom jag hoppas på en fixad källare och en altan så småningom kommer det finnas plats att möblera där när det ngn gång sker.

Nu ska jag måla. Ha en underbar kväll!

Kram Ida

4 söta kommentarer:

sandra sa...

Känner igen den där seperationsångesten...
Här behövs det oxå göra om i hallen, att ha tre barn sätter ju verkligen stora spår överallt. Inte minst i hallen. Förvaring, utrymme och mysigt...inte lätt. Hoppas att du får det fint :) Så kan man hämta lite inspiration härifrån :)

Kram sandra

Fågel Blå sa...

Kikar in och önskar dej en fin söndag!
Igår besäkte vi nästan dina hemtrakter Vadstena!!!!
Ha en fin Dag!
Kramar Kathrine

Ett Vitare Hem sa...

Ha en härlig söndag!
Kram/Lena

Anna-Lena, Drömmar av silver sa...

Halloj vännen!

JAg har varit helt frånvarande i Blogglandia så det var ett tag sedan sist. Här är det alltid lika mysigt att kika in. Och jag är imponerad av din energi. Laxrätten ser så god ut. Måste jag prova någon gång. Lycka till med målningen.

Ha en skön kväll!

Kram Anna-Lena