måndag 27 juni 2011

Godmorgon och ny meny

64,8, ett ynka hekto ner sedan förra veckan. Så typiskt, när jag inte ens ansträngde mig gick jag snabbt ner över 20 kilo men så snart jag faktiskt börjar kämpa lite blir det plötsligt väldigt segt att minska i vikt. Misstänker att jag kommer få arbeta hårt för varje gram ner till min målvikt. Har fuskat lite denna vecka, blev två ”gottedagar” och igår blev det två kakor men trodde ju inte att det skulle påverka så här mkt. Ska i fortsättningen försöka hålla det till en ”gottedag” och även försöka minska småätandet även om det bara gäller en knäckemacka. Behöver bli bättre på att äta seriösa mellanmål.

Imorse var det tänkt att tjejerna skulle till dagis. Dock ringde en i personalen precis när jag gjorde oss redo att gå och berättade att ett barn kräkts 2 ggr inom en halvtimma. Jag bestämde mig därför för att hålla flickorna hemma. Är egentligen i stort behov av egentid men vill ju inte dra hem magsjuka från dagis. Detta är tjejernas sista vecka på dagis och jag kommer nog lämna dem imorgon, vi behöver lite tid från varandra eftersom vi är tillsammans nästan hela dagarna.

Ha en underbar dag i solen!
Kram Ida

3 söta kommentarer:

Fågel Blå sa...

Åhh så mycket gott som serveras hemma hos dej!!!!
Hoppas du haft en fin Midsommarhelg!
Min dotter är så nöjd med bokstäverna!
Jag kommer att visa sedan hur det blev med dom i Theos lilla hörna!
Kramar Kathrine

Zouphie sa...

Jag gick också ner det mesta av graviditetskilona rätt fort men så är det de här sista som sitter som berget.. Jag väger lika mycket idag som jag gjorde 1 vecka efter jag fick Leah. Det är lite deprimerande med tanke på all träning.. Sen kanske inte det egentligen går att jämföra då kroppen visst har förändrat sig sen dess men ändå.

Tycker du är duktig med dina matscheman:) Tror nästan jag ska införa det här hemma också. Skulle behöva skriva schema för alla dagens mål tror jag, det kanske skulle hjälpa:)

Kramar

Marita sa...

det är såååå segt att bli av med kilona. Kämpar på men det går nog inget vidare med viktnedgång just nu. fast idag nåddes ena delmålet ;)
Hoppas flickorna hålls friska!
~Marita~