torsdag 2 juni 2011

Morrn morrn

Det blev inte mer bloggat för mig igår. Efter att jag och tjejerna kommit hem från biblioteket tog vi det lugnt. Jag hann t o m bläddra i en bok jag fått med mig hem och dricka te i lugn och ro, Ellie somnade i soffan och Thea gjorde kort samt kikade på Barbie. Så skönt att bara få koppla av en stund, det är inte alltid det går med 3 barn, men som sagt, igår lyckades jag. På eftermiddagen åkte vi på fotbollsträningen. Tjejerna tycker att det är så roligt på denna fotbollsskola. Det är inte mkt träning med boll utan snarare lek och olika övningar som barnen gör. Ledarna är kanon och väldigt duktiga på att hitta på roliga aktiviteter. Det bästa är att barnen förutom den fysiska träningen även får öva på att vänta på sin tur, följa instruktioner och lära känna lite nya barn. Igår var sista träningen innan sommaruppehållet så då bjöds det på Hello Kitty glass.

Fick hem Mollys babysitter häromdagen. Den var verkligen jättefin och det bästa är att den smälter in i inredningen=) Tycker det är så tråkigt med babysaker som är så skrikiga i färgerna men som används så pass mkt att man alltid måste låta dom stå framme. Jag fixar färg på leksaker och aktivitetssaker men just babysittern behöver inte vara i en stark färg eftersom lillan bara ska sitta i den.

Just det ja, idag kommer våra goda vänner hit med hela sin familj. De kommer vid lunch och ska sova över. Har tänkt bjuda på Leilas recept, samma som jag åt i fredags. Ska försöka att fota lite och sedan delar jag med mig av det goda receptet här.

Ha det så gott.
Kram

4 söta kommentarer:

Fågel Blå sa...

Hej Ida!!!
Vilken söt bild på din nykomna lilla bebis!!!!
Åhhh så sött!!!!
ha en fin Dag!
Kramar Kathrine

Carolina sa...

Såå söt hon är, helt ljuvlig. Nej, varför ska alla bransaker vara så färgstarka, det enkla är nästan alltid det finaste.

Ha en skön helg! Kram Carolina

Zouphie sa...

Så söt hon är:)

LillaTussilago sa...

Hon är SÅ FIN!!!!!!
Hoppas vi ses snart, saknar er redan:)
KramKram
C