lördag 4 juni 2011


Nu är sommaren verkligen här. Idag har det varit helt underbart väder och vi har faktiskt varit ute och njutit av det nästan hela dagen. Från klockan 11 fram till 14.40 var vi nere vid badplatsen som finns i vårt bostadsområde, barnen badade och jag satt/stod och solade. Priset för att jag slarvade lite med sololjan känner jag av just nu. Jäklar vad det bränner på ryggen=p Överdriver inte om jag skriver att jag är grisrosa på axlar och rygg. Är så glad för den fina nyansen – är ju nästan lite pastellrosa ju (kan ju åtminstone försöka se det lite positivt). Svärmor och svärfar var också där med tjejernas kusiner så tack och lov fick jag en hel del hjälp av dem med barnpassning när Molly behövde äta. Gutten har nämligen jobbat extra idag så det har varit jag och tjejerna hela dagen.

I eftermiddag har hela familjen tagit det lugnt. Har bland annat legat ute på balkongen och druckit te samt myst med Molly. Även Thea kom ut och gosade en stund och sedan har vi faktiskt suttit inne och bara slappat. Visst att man ska utnyttja det vackra vädret men efter två intensiva dagar har ingen i familjen haft så värst mkt energi över till friluftsliv=)

Nu blir det lite fixande och tid framför TV-n. Hoppas att ni som läser får en underbar kväll.

Kram Ida

1 söta kommentarer:

Carolina sa...

Måste vara underbart att ha så nära till sjön. Vi har också nära, 2 km. Men det blir ju en del körande. Men visst är det skönt att sommaren äntligen har kommit och för att stanna nu hoppas vi:)

Godnatt Kram Carolina