måndag 13 juni 2011

Godmorgon och invägning

Invägning 65,6 kg. Usch, det är en lång väg till min drömvikt men det går ju iaf neråt. Känner att det är en bra tid nu att tänka på kosten och att börja träna eftersom jag ammar och därigenom får lite extra hjälp på vägen. Tyvärr har jag i natt känt av lite halsont men jag hoppas att det hinner gå över tills imorgon då Ida och jag ska ut igen.

Nu på fm har jag, Molly och Diva gått en sväng. Var tvungen att lämna tillbaka filmen som vi hyrde igår och i sann snålanda ville jag spara lite bensin så då gick jag istället för att ta bilen. Var mysigt och Molly sov nästan hela tiden i vagnen. Diva var inte lika nöjd eftersom det är lite trafik på vägen till OK/Q8 och hon är, trots sina snart 8 år fyllda, ganska nervös i trafiken. Men det har iaf blivit bättre och hon gör inte tjurrusningar för att komma undan som hon gjorde när hon var yngre. Då var det risk att armarna skulle gå ur led när hon bara vände rakt bakåt och sprang för sitt liv tills kopplet stoppade henne. Vet inte hur många ggr hon gav en chocken med sitt beteende men de senaste åren har det tack och lov förbättrats. Annars är det en luuuugn dag idag. Jag och Molly har suttit i soffan och gosat och nu när hon somnade i min famn fick hon ligga i vagnen. Har insett att jag njuter alldeles för lite av min sötnos så jag har lovat mig själv att koncentrera mig mer på Molly när hon är vaken och göra andra projekt när hon sover. Ska även försöka ägna mer tid åt flickorna när de är hemma. Känner att det hela tiden är så mkt annat som stjäl min uppmärksamhet.

Hoppas nu på en härlig dag i solen och att ni som tittar in också får det.

Kram Ida

1 söta kommentarer:

sandra sa...

Hej!

Känner igen mig på både hund och tiden med de små. De ständigt dåliga samvetet, men jag tror nog att de tycker att du är med dom mer än du tror. Bara det att göra vardagliga sysslor som att baka eller att gå ut och gå ihop är ju mysigt och ett sätt att var ihop på ett roligt sätt...tycker jag.

Härliga bilder på kakorna, blir lite för kaksugen:)


Kram