fredag 17 juni 2011

Inspiration och underbar butik

Hur kan tiden gå så fort trots att man faktiskt är ”ledig” hela dagarna?!? Vissa dagar tycker jag mig inte hinna ett dugg förutom det vardagliga plockandet och så fixandet med barnen förstås. Igår hann jag inte ens blogga och så upptagen tycker jag inte att jag var. Hann däremot hälsa på min goda vän C i hennes soon-to-be affär här i vårt lilla samhälle (hon har redan en webbutik som du hittar här). Jag blev så kär. C har målat och tapetserat lokalen så underbart och tillsammans med möbler och annan inredning blev det vackert. Hon har verkligen öga för detaljer och färger och känslan jag fick när jag kom in i lokalen var lycka. Blev även otroligt inspirerad och kände direkt att jag ville hem och fixa. Älskar numera färg och kitsch och det är C:s fel. Vitt som bas men med turkost, cerise, andra pastellfärger och zink, det är så jag vill inreda vårt hem. Har insett att jag tycker om den lantliga stilen med vitt och andra naturfärger men att jag blir mer inspirerad, glad och kreativ med vackra färger runtomkring mig. Tror även att denna vändning mot det färgglada visar hur jag känner inombords. Jag vill ha en förändring, jag vill bli gladare, busigare och mindre beige och tråkig=P

Igår hann jag även med en löptur med Ida. Gick bra även denna gång och nästa gång blir på söndag. Vi försöker springa 3 ggr i veckan, mer är svårt att hinna. Hann även med att måla lite igår kväll. Dels några loppisfynd men även en kökspall. Kan lova att ingen av dem blev vit.

Ha en underbar dag! Vi ska till mejeriet och till bibblan.

Kram Ida

2 söta kommentarer:

sandra sa...

Lilla Tussilagos webbutik är ju jättefin så jag kan tänka mig att den "riktiga" butiken blir helmysig. Håller med dig om färgerna gör att man känner sig lite mer levande och glad. Själv önskar jag att jag kunde tycka mer om beige och sånt, men när jag ser alla dessa undebara rosa, gula,turkosa, grön och regnbågens alla färger på saker så smälter mitt hjärta. Låter spännande med dina möbler som du målat...nyfiken :)

Zouphie sa...

Färger är fint:) Jag har alltid tyckt om pastellfärger. Jag försöker så smått också börjar bryta av allt det vita och ljusa med mer färg. Fast att ha det ljusa som bas gillar jag för då är det lätt att förändra det andra med små detaljer. Tyvärr finns inte tiden riktigt nu för att lägga ner på allt som jag vill göra med huset. Så mycket annat som ska prioriteras:)

Ha gott och vad spännande det ska bli med den nya butiken sen:) Jag har handlat från webb buktiken ett par gånger och varit supernöjd varje gång:)

Kramar