fredag 10 juni 2011

Godmorgon

Det här har varit en lugn och skön morgon. Jag och tjejerna tog sovmorgon och när de sedan vaknade kom de in till mig och Molly och myste lite i sängen. Molly är så himla go nu för när man pratar med henne så ligger gullungen och ler. Finns ju inget goare än ett äkta bebisleende=) Därefter har det blivit frukost och nu ska jag fixa lite här hemma innan vi går/åker? ner till samhället. Jag ska bland annat låna en bok och sedan handla ingredienser till syltkakor. Sen jag började hålla igen finns det dåligt med fikabröd här hemma och just syltkakor är så bra eftersom tjejerna tycker om dem medan jag avskyr dem = minimal risk att jag äter upp dem.

Senare idag kommer min mamma hit för att vara barnvakt. Jag och Ida ska ut och springa igen och då ska hon ha mina flickor + Idas tjej också. Idag är det perfekt löparväder, luften är lätt, lagom fuktig och regnet hänger i luften. Hoppas såklart att det är uppehåll när vi springer, det är ingen höjdare att springa i regn men det är inget hinder. Därefter kommer min svägerska R hit med sina två små på en fika. Blir väl syltkakor till barnen och fruktsallad till oss vuxna=)

Nej nu måste jag klä på oss alla. Ha en underbar dag!
Kram Ida

2 söta kommentarer:

Fågel Blå sa...

Hej Ida!!!
Kikar in och hälsar på!
Och önskar dej en fin Pingsthelg!
Bokstäverna kom igår!
Och jag är jättenöjd med dom, superfina!
Färgerna var kanon, och dom passade så bra ihop!!!
Min dotter skall få dom i nästa vecka!!!
Så kanske om jag hinner kommer jag att visa dom på bloggen och nämna ditt namn, är det okey????
(Tack än en gång Ida för att du tog dej tid!)
Kramar Kathrine

Frida sa...

Så duktig du är! Jag har haft uppehåll med löpningen den här veckan men tar igen det nästa vecka i stället. Det blir gymet för mig i morgon. Det har inte varit så bra väder här i veckan hoppas på bättre väder nästa vecka i stället.
Hoppas du får en trevlig helg!
Kram Frida