tisdag 7 juni 2011

Matsedel

=) Tjejerna är på dagis, jag sitter och svettas framför datorn och snart är det dags att åka till Linköping. Idag ska jag och några andra logopeder träffa en logoped på sjukhuset som är duktig på stamning. Känner att det är ett område där jag kan alldeles för lite och denna chans, att få träffa ngn kunnig, kan jag bara inte missa även om jag är föräldraledig. Så det blir att ta med sig Molly och även försöka förena nytta med nöje eftersom jag behöver storhandla också – smidigt. Men tyvärr är det så det blir, det kostar för mkt att storhandla i vårt lilla samhälle och när man ändå är i närheten av Willys får man passa på. Ska faktiskt göra ngt kul på vägen till Linköping. Tänker passa på att stanna vid en av mina favvoloppisar samt vid affären där jag sett min framtida vattenkokare. Idag skulle de nämligen få in vattenkokaren i fler färger och tycker jag om ngn av dem så blir det ett köp – yes! Fick ju pengar av Gutten till en loppisrunda men eftersom vi inte hittade ngt får det gå till en vattenkokare vilket är precis lika bra.

Igår gjorde jag matsedlar för två veckor framöver. Tycker det är så bra, dels för ekonomin, dels för planeringen men även eftersom man då passar på att testa lite nya recept. Delar med mig av veckans meny ifall ni vill ha lite inspiration. Hoppas att ni får en mysig dag.

Kram Ida

3 söta kommentarer:

Ett Vitare Hem sa...

Skönt att ha gjort matsedlar borde nog införa det här hemma nu också i och med att jag börjat jobba....
Ha en riktigt fin dag!
Kram/Lena

Josefin sa...

Åh va kul med en matsedel =) Jag ska genast kika närmre på den och se om jag kan få lite inspiration =)
Fortsätt gärna med roliga matsedlar =)
//josefin

Anonym sa...

Gillar din blogg gumman, följer den varje dag i mobilen. Vi bokar in oss på lördag då, lät himla gott. ;) Kram från Cissi