söndag 19 juni 2011

Sitter här och gör ”låtsasbeställningar” i olika nätbutiker. Gör det alldeles för ofta, drömmer mig bort och önskar att jag kunde beställa allt fint jag hittar, låtsas ett tag att jag faktiskt kan det men kommer sedan tillbaka till verkligheten, klickar ner sidan och inser att jag måste bli rik för att kunna köpa allt jag vill ha=)

Idag har jag varit och shoppat via blocket=) Upptäckte igår en annons där en person skulle sälja 8 grislampor…. Älskar grislampor och blev överlycklig. Behöver såklart inte 8 grislampor men tänkte att jag faktiskt kan sälja några vidare. Ringde på annonsen och till min stora glädje var det inte 8 grislampor som det stod i annonsen, det var 9=D Så nu har jag 9 lampor, jag kommer behålla 3 och försöka sälja resten. Har inte bestämt mig om jag ska ha en loppis i sommar med möbler och annat som jag behöver sälja eller om jag bara ska sälja allt via blocket. Just nu är det visst ganska vanligt med loppisar i bloggvärlden men jag och min vän C hade faktiskt en redan i dec 2009. Var kul men det krävde en hel del jobb.

Det har varit ganska lyxigt idag. Tjejerna har varit hos svärmor som faktiskt ringde och frågade efter dem. Kan lova att jag blev hellycklig. Det var ju precis det jag längtat efter + att de slapp följa med mig och hämta lamporna.

Nu blir det kanske lite målning och att fortsätta titta på ”Den utvalde” på TV.

Ha det så gott.

Kram Ida

3 söta kommentarer:

Fågel Blå sa...

Åhh så roligt med grislamporna!!!!
Nu har du lite att pyssla med!!!!
Hoppas du visar sedan!
önskar dej en fin vecka!
kramar Kathrine

sandra sa...

jättefin å söt var pallen. Önskar och letar efter pallar att måla om i alla möjliga pastell färger, men det finns ju inga...Grislamporna lät ju riktigt trevligt.

Kram

Marita sa...

snygg färg på pallen!
grislampor?!, nu blev jag allt nyfiken.. ..hur ser de ut?
~marita~