söndag 5 juni 2011

Badstranden - here we come

Imorse fick jag sovmorgon vilket verkligen var välbehövligt. Sov ända till, hör och häpna, 8.30. Känner mig nästan lite oansvarig (skämt åsido). Nej man kan ju undra när man blev så vuxen att detta faktiskt räknas som en sovmorgon. Upplever inte mig själv som vuxen men inser att skulle jag gå på krogen nu, bland 18-åringarna, skulle jag se dem som småbarn och de se mig som den gamla kärringen som jagar lammkött. Vet dock inte om jag är redo att gå på dansband ännu… Hinner som tur är fundera på detta ett bra tag till då Molly fortfarande ammar och kommer göra det några månader till.

Idag hade jag tänkt gå till badstranden igen men vädret är inte riktigt med mig. Molnen är framme och solen visar sig endast ibland. Kanske hinner det bli bättre till dess att vi har ätit vår frukost. För ännu har inte vi ätit. På ngt magiskt sätt hinner jag alltid gå upp innan barnen ätit frukost och Gutten påstår att de inte alls var sugna när han åt i morse. Jag tror han var rätt nöjd över att få äta i lugn och ro. Det är mkt ovanligt för min del men han äter frukost ensam 4 dagar i veckan, avundas honom ibland. Är ju inte direkt lugn och ro och innan man hunnit påbörja sin egen frukost brukar det gå ganska lång tid. Gutten ska i och för sig stå i vedhögen och kapa ved idag så han förtjänar lite lugn innan dess. Jag går ju till stranden och njuter och får sällskap av svägerskan och min brorsdotter. Hoppas att ni får en härlig sommardag.

Kram kram

1 söta kommentarer:

Levindas Värld sa...

Här är det också molnen som tar upp platsen på himlen idag, ingen sol i sikte. Och kallt är det oxå, till skillnad mot för igår då det var så kvavt och varmt. Nåja, jag ska ändå åka till jobbet nu och vara där ända tills ikväll. Men solen får ju faktiskt gärna komma fram ändå, man blir ju aningen piggare då, känner mig galet trött idag... Ha en fin söndag idag oavsett om du kommer ner till stranden eller inte :-)