lördag 28 mars 2009

Härlig shoppingdag

Åhh... vad jag är glad=) Idag har det varit en sån underbar dag. Förmiddagen tillbringades på shoppingtur utan både barn och karl. Det var så skönt. Jag hann springa i både butiker och loppisar och fann faktiskt några fynd som jag blev riktigt nöjd med. Lyckades även hitta en present till våra vänners barn, vilket var det egentliga målet med shoppingen=). Under min tur på stan hittade jag bland annat en jättefin glashållare från House Doctor (bild kommer inom kort), en stallykta som bara kostade 20:-, en liten spegel, en tvättbräda (som en kompis ska få) och även en underbart söt klänning till Ellie.

Kort efter att jag kommit hem från min lyckade shopping åkte vi till min mamma och åt våfflor – så gott! Hon bjöd hem oss och min ena bror med familj och det var verkligen mysigt att få umgås med dem en stund. Nu har vi precis lagt flickorna, ska göra lite kvällsmat och sedan blir det att umgås med tända ljus eftersom det snart är dags för Earth Hour.

Just det, höll ju på att glömma. Möbeln jag skrev om igår var två underbara sängramar i järn som jag hittat. Tyvärr kunde jag inte matcha det bud en annan köpare gett och han blev lycklig ägare till 4 enkelsängar i järn som var över 100 år gamla. Som tur är har jag i alla fall haft turen att finna en annan typ av säng, nämligen en jättevacker träsäng. Köparen ska hålla den till mig och vi ska hämta den ngn gång nu i veckan. Sängen var först tänkt som en växasäng till Ellie men nu är jag sugen på att låta Thea låna den. Hon har just nu en säng i metall från Ikea som faktiskt är väldigt fin men som ser lite liten ut i hennes stora rum. Bild kommer på sängen så snart jag målat den och fått den på plats.


Ha en underbar kväll.

Kramar Ida

7 söta kommentarer:

Marit`s vita skrin sa...

Vilken snygg stallykta du har hittat. En sån har jag oxå....

Tack för din goa kommentar hos mig. NU ska jag kika vidare inne hos dig.

Kram kram

Marit`s vita skrin sa...

Ha ha, förresten så korten på barnen tackar jag min system kamera för. Den tar korten väldigt fort i följd, bara att knäppa av. Mina barn springer oxå omkring överallt.

Kram

Lallis - liv och leverne sa...

Det åter som en fin dag:)
kram Lallis

serline.se sa...

Vilken härlig dag du haft! Det är precis vad man behöver ibland.
hälsningar Helena

Millas hem sa...

En sån charmig och enkel bild!

Camilla

vit och pastell sa...

Vad skönt att åka på shoppingtur alldeles ensam. Man får så mycket gjort då, fniss!

Kul att du är med i min tävling- lycka till!

Kram Maria

Anonym sa...

免費小遊戲,免費遊戲,小遊戲,遊戲,好玩遊戲,好玩遊戲區,A片,情趣用品,遊戲區,史萊姆好玩遊戲,史萊姆,遊戲基地,線上遊戲,色情遊戲,遊戲口袋,我的遊戲口袋,小遊戲區,手機遊戲,貼圖,A片下載,成人影城,愛情公寓,情色貼圖,情色,色情網站,色情遊戲,色情小說,情色文學,色情,aio交友愛情館,色情影片,臺灣情色網,寄情築園小遊戲,情色論壇,嘟嘟情人色網,情色視訊,愛情小說,言情小說,一葉情貼圖片區,情趣用品,情趣,色情漫畫,情色網,情色a片,情色遊戲,85cc成人片,嘟嘟成人網,成人網站,18成人,成人影片,成人交友網,成人貼圖,成人圖片區,成人圖片,成人文章,成人小說,成人光碟,微風成人區,免費成人影片,成人漫畫,成人文學,成人遊戲,成人電影,成人論壇,成人,做愛,aio,情色小說,ut聊天室,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,尋夢園聊天室,080視訊聊天室,免費視訊聊天,哈啦聊天室,視訊聊天,080聊天室,080苗栗人聊天室,6k聊天室,視訊聊天室