fredag 27 mars 2009

Behov av egentid

Tänk att få ha en hel dag för sig själv… det skulle jag verkligen behöva. Varje dag börjar just nu på samma sätt, ser ungefär likadan ut i mitten och slutar nästan alltid likadant. Jag behöver en förändring, en dag där jag bara får vara ensam, städa lite, virka lite, läsa lite och bara vara jag. Missförstå mig inte nu, jag har inte tröttnat på mina älskade flickor. Däremot har jag alltid haft ett stort behov av egentid, en stund då jag får vara helt ensam med mina egna tankar och då jag alstrar energi. Imorgon blir det lite av en sådan dag, då har sambon lovat mig ett par timmar=)

Idag har vi fått en massa nysnö där jag bor. Så tråkigt, och jag som hoppades på att våren var på ingång. Man får verkligen inte ta ut något i förskott. Mina nya penséer står fortfarande kvar i påsen och jorden lär ju inte tina ännu på ett par dagar. Men Thea tycker nog att snön är skoj. Hon och Gutten har byggt en jättefin snögubbe på baksidan så de har haft en kreativ eftermiddag.

Just nu sitter jag och drömmer om en möbel som jag hittat på Blocket. Jag har varit i kontakt med säljaren och väntar just nu på svar angående om möbeln kommer bli min eller inte. För tyvärr var jag inte ensam om att vilja köpa en sådan möbel och det har ringt flera potentiella köpare varav en budgivning har startat. Med tanke på vår ekonomiska situation kunde jag enbart ge ett ganska lågt bud, men jag och säljaren kom väldigt bra överens och min stora förhoppning är att han inte bara ska prioritera pengarna. Dock inser t o m jag att de flesta är hårt ekonomiskt styrda idag. Men förhoppningsvis får jag svar imorgon på om jag får köpa möbeln eller inte. Det är så jobbigt att inte veta. Hoppas, hoppas, hoppas…………..

Ses imorgon, berättar då vilken slags möbel det var och om jag fick köpa den.

Kramar Ida

2 söta kommentarer:

Loppisliv sa...

Hej Ida. Tack för din rara hälsning. Och välkommen till bloggvärlden :-) Fin bild du visar på stolen och den lilla hästen är bedårande. Ser verkligen jättefint ut hemma hos er. Och vilket vackert stort skåp du visar också. Vart har du hittat tyget som du har satt bakom glasdörrarna?? Jag letar efter något liknande till mina köksglasluckor nämligen. Ha en jättfin dag. Kram Paula

vit och pastell sa...

Hej! Tack för din goa kommentar och välkommen till bloggvärlden!

Lycka till med blocketköpet!

Kram Maria