lördag 28 mars 2009

Härlig shoppingdag

Åhh... vad jag är glad=) Idag har det varit en sån underbar dag. Förmiddagen tillbringades på shoppingtur utan både barn och karl. Det var så skönt. Jag hann springa i både butiker och loppisar och fann faktiskt några fynd som jag blev riktigt nöjd med. Lyckades även hitta en present till våra vänners barn, vilket var det egentliga målet med shoppingen=). Under min tur på stan hittade jag bland annat en jättefin glashållare från House Doctor (bild kommer inom kort), en stallykta som bara kostade 20:-, en liten spegel, en tvättbräda (som en kompis ska få) och även en underbart söt klänning till Ellie.

Kort efter att jag kommit hem från min lyckade shopping åkte vi till min mamma och åt våfflor – så gott! Hon bjöd hem oss och min ena bror med familj och det var verkligen mysigt att få umgås med dem en stund. Nu har vi precis lagt flickorna, ska göra lite kvällsmat och sedan blir det att umgås med tända ljus eftersom det snart är dags för Earth Hour.

Just det, höll ju på att glömma. Möbeln jag skrev om igår var två underbara sängramar i järn som jag hittat. Tyvärr kunde jag inte matcha det bud en annan köpare gett och han blev lycklig ägare till 4 enkelsängar i järn som var över 100 år gamla. Som tur är har jag i alla fall haft turen att finna en annan typ av säng, nämligen en jättevacker träsäng. Köparen ska hålla den till mig och vi ska hämta den ngn gång nu i veckan. Sängen var först tänkt som en växasäng till Ellie men nu är jag sugen på att låta Thea låna den. Hon har just nu en säng i metall från Ikea som faktiskt är väldigt fin men som ser lite liten ut i hennes stora rum. Bild kommer på sängen så snart jag målat den och fått den på plats.


Ha en underbar kväll.

Kramar Ida

6 söta kommentarer:

Marits vita skrin sa...

Vilken snygg stallykta du har hittat. En sån har jag oxå....

Tack för din goa kommentar hos mig. NU ska jag kika vidare inne hos dig.

Kram kram

Marits vita skrin sa...

Ha ha, förresten så korten på barnen tackar jag min system kamera för. Den tar korten väldigt fort i följd, bara att knäppa av. Mina barn springer oxå omkring överallt.

Kram

Lallis - liv och leverne sa...

Det åter som en fin dag:)
kram Lallis

serline.se sa...

Vilken härlig dag du haft! Det är precis vad man behöver ibland.
hälsningar Helena

Millas hem sa...

En sån charmig och enkel bild!

Camilla

VIT och PASTELL sa...

Vad skönt att åka på shoppingtur alldeles ensam. Man får så mycket gjort då, fniss!

Kul att du är med i min tävling- lycka till!

Kram Maria