onsdag 25 mars 2009

Äntligen friska

Tänk vad saker och ting kan ändra sig fort. Igår var en riktig mardröm då både jag och Gutten mådde uselt och då hela dagen tillbringades inomhus. Stackars Thea var verkligen uttråkad men vad gör man när minsta rörelse frambringar illamående. Idag däremot mår både jag och Gutten mycket bättre och vi har t o m tagit en promenad till lekparken där Ellie gungade för första gången. Hon är precis som storasyster, en riktig tuffing, och hon bara skrattade och sparkade med benen. Självklart var Thea tvungen att hjälpa till att gunga Ellie hon också. På vägen till lekparken stannade vi till hos svärmor som gav oss nybakade bullar, hembakta biskvier och majskrokar till Ellie. Så det blev en fika i lekparken då vi även tagit med oss en picnickfilt och mjölk. Solen skiner och livet känns härligt =)

Nu ligger Gutten och Thea och sover på övervåningen, Ellie ligger ute i vagnen och jag sitter framför TV-n och virkar. Jag håller för tillfället på med mormorsrutor vilka ska bli en filt till en ny vän som jag tycker väldigt mycket om. Vi har blivit vänner genom vårt gemensamma intresse för inredning och både hon och hennes familj är helt underbara. Tyvärr ska de kanske flytta och jag vill så gärna ge henne ett minne från oss. Men det tar tid och jag hinner i genomsnitt 1½ ruta per dag. Men det är så avkopplande så det gör inget. Hoppas bara att hon kommer tycka om den=)

Idag fick jag hem de tackkort som jag pysslade med i måndags kväll. Tyvärr insåg jag att jag beställt ett för lite så nu måste jag göra en ny beställning. Denna gång ska jag passa på att beställa fler kort av barnen då jag måste ta tag i albumen. Usch jag önskar att dygnet hade fler timmar.

Ha det så gott och njut av det vackra vädret. Vem vet imorgon kanske det snöar igen=p

Kramar Ida

1 söta kommentarer:

serline.se sa...

Hej!
Vad kul att du bloggar igen, jag har tappat sugen lite, vet inte riktigt varför ?! kanske kommer igång igen. Det är alltid så roligt att kika in hos dej
Helena