tisdag 24 maj 2011

Hej igen!

Nu är vi hemkomna från grillfest på dagis. Var jättemysigt, och kvällen innehöll de tipsrunda, korvgrillning, fika och barnsång. Fröknarna hade verkligen fixat en toppenkväll. Tur med vädret hade vi också, det regnade innan tipsrundan startade men så snart vi började gå blev det uppehåll och molnfritt – perfekt.

Idag har jag även hunnit med att beställa en ny kamera och vara hos frissan. Vi hade en himla tur med kameran – expert har just nu 10% rabatt så den kameran vi ville ha fick vi till ett väldigt bra pris. Väntar nu med glädje på besked från posten att den har kommit. Blev en systemkamera vilket vi har önskat länge. Det negativa är dock att de är så klumpiga att man ibland drar sig för att ta med dem. Är därför sugen på att köpa en billigare och smidigare kompaktkamera också. Har såklart fastnat för en rosa sådan men vi får se hur det blir.

Just det ja, håret har jag ju fixat. Jag är en sådan där hopplös kund som aldrig vet hur jag vill ha det. Hade en föreställning om att jag ville bli mörkare men jag var nog inte så bra på att förmedla det till min duktiga frisör. Hon gjorde jättefina slingor men nyansen var tyvärr densamma som den jag hade innan. Har därför gjort något som jag aldrig gjort innan. Jag har bett om att få rätta till detta. Hatar att vara en jobbig kund men eftersom jag hade väntat och sett fram emot detta frisörbesök så länge kunde jag bara inte med att vara besviken. Så nu har jag fått en ny tid nästa vecka. Ser fram emot det och hoppas att min stackars frisör förlåter mig=)

Nu ska jag måla lite bokstäver.

Ha det så gott!
Kram Ida

1 söta kommentarer:

Marita sa...

Låter som en rolig fest på dagis. Nästa vecka är det avslutning på storebrors dagis, ska bli kul att se vad de hittat på.
jag måste också kila till fotoaffären med min kamera för det kommer upp en svart fläck på alla bilder :( men ser inget på linsen så kanske de kan hjälpa mig att få bort det.
iblan är det nog bra att 'klaga'. Du ska ju vara helt nöjd så du gjorde nog rätt med håret. Hoppas det blir rätt färg nästa gång.
ha en bra dag!
~marita~