lördag 28 maj 2011

Godmorgon!

Sitter med en liten tjejja i famnen samtidigt som jag skriver. Trots att det är opraktiskt att endast skriva med ett finger är det klart värt det när man får hålla i en liten guldklimp som vår. Inatt har Molly och jag sovit ensamma i huset. Gutten åkte till Tyskland igår med vänner och kommer hem någon gång idag. Så kul för honom och utifrån de sms jag fått verkar det som att killarna haft riktigt skoj. Molly och jag har haft det lugnt och skönt. Efter att hon väckt mig imorse vid 8 sorterade jag två Ikea kassar med tvätt. Nu när vi är 5 i familjen finns det en hel del tvätt att sortera och det jäkliga är att det aldrig tar slut. Är så imponerad av min mamma och svärmor som alltid strukit alla kläder – hur hann och hur orkade dom?!

Nu blir det frukost, dammsugning och tvätt av golven. Sedan blir det nog att hämta flickorna och därefter att plantera lite växter.

Ha det så gott så länge.

Kram

4 söta kommentarer:

Bibbi sa...

Känner avund... För inte länge sen var vi 5 i familjen plus alla andra som bodde här. Nu är vi två i hushållet... Åh vad jag saknar alla.... Liv, rörelse och GLÄDJEN!

Njut av din underbara familj, tiden går så fort.
Kramar

Dagdrömmar sa...

Tvätt finns det alltid, blir bara mer och mer.
Jättefina tapeter ni har. ser så pigga och glada ut.
ni ska ha en bra dag!!
~marita~

Carolina sa...

Hej! Ja du det här med tvätt är ett gissel, en oändlig hög som aldrig tar slut. Det tråkigaste hushållsarbete jag vet. Ellerhur, man undrar hur dom hann med att stryka allt. Mitt brukar samlas på hög på tvättbänken. Ha en fin dag,

Kram Carolina

Zouphie sa...

Ja hur hann de med att stryka all tvätten? Jag stryker bara det som är absolut nödvändigt, typ skjortor och gardiner:) Undra om det är vår generation som inte är så mycket för det där med strykning?

Fina tapeter ni har i alla era rum! Kan du inte tipsa om några fina? Vi ska tapetsera om i hall och kök (snart hoppas jag) så jag vill gärna ha lite tips och du verkar ha bra koll tycker jag:)
kramkram