söndag 29 maj 2011


Jaha nu är morsdag över för min del. Härnäst väntar firande för min mamma och svärmor. Gutten hade glömt att det var morsdag så imorse hade han fixat frukosten. Han hade iaf ansträngt sig lite extra och bakat bröd och dukat fint. Efteråt lät han flickorna rita några kort. Trots att det bara är en helt vanlig dag kan man inte låta bli att känna sig lite besviken. Man hade ju uppskattat tanken även om det bara var en inslagen favorittidning, detta är ju trots allt en dag då man uppmärksammas för den mamma man är. Är själv ganska mycket för att fira dessa dagar och funderar ofta ett bra tag innan vad jag kan köpa eller göra för mina nära och kära. Ja ja skit samma. Nu måste jag fixa inför lunchen med mamma och min brors familj, vill ju duka lite extra fint för att åtminstone min mamma ska känna sig lite uppskattad.

Hoppas att ni andra får en underbar morsdag.
Kram Ida

2 söta kommentarer:

Bibbi sa...

Så tråkigt du ska känna så. Själv har jag accepterat att min man aldrig kommer säga mer än grattis till mig på morsdag. Han är bara inte sån. Han skulle heller aldrig gå upp och göra frukost åt mig... Får se hur det blir med pojkarna... Dotra uppvaktade i går redan då hon är borta idag, fick även en applåd av henne i tidningen. Då rann det rena Niagarafallet här... Hör intepojkarna av sig blir jag nog lite ledsen... Får se. Snart ska vi åka en runda för att uppvakta mor och svärmor.
Hoppas du får en fin resterande dag.
Kramar

Dagdrömmar sa...

Vi hade morsdag tidigare i maj och då fick jag av pojken en liten solros och ett kort som han fixat på dagis, sött. men ändå hade jag väntat att gubben skulle ha kommit ihåg på nåt sätt, men som han sade..jag är ju inte hans mamma så..
~marita~