måndag 23 maj 2011

Hejsan!

Får passa på att göra lite reklam för de nya bokstäverna som jag börjat tillverka så att jag kanske kan bidra med några kronor till kameran. Det är tapet på dem och inspirationen till dessa har jag fått när jag googlat bilder från House Doctor. Bokstäverna på bilden ovan är den första initialen av alla i familjen och dessa ska upp på väggen i vårt framtida kontor. Har använt tapetprover och har en massa olika nyanser. Bokstäverna kommer att kosta 45 kronor styck och vara ca 29 cm höga. De är som innan 1 cm tjocka. Ni får gärna beställa om ni är intresserade.

Kram Ida

4 söta kommentarer:

Marita sa...

snön hoppas jag på att vi får vänta på lääänge...den ha ju just smultit..haha.
Bokstäverna ser jätte fina ut!
~marita~

Mariah sa...

Hej, jätte fina:) Vad är det för matrial i grunden?
Mariah

Zouphie sa...

Grattis till lilltjejen Ida!! Åhh så roligt att allt hade gott bra:) Kul att du börjat blogga igen, det är så himla skoj att kika in här och läsa dina inlägg:) Kanske vi ses i Timmerö nån dag så man får se lilltösen:)

kramar!!

Annelie sa...

Hej jag skulle gärna vilja beställa tre stycken bokstäver ifrån dig. Jag vill gärna ha T I O = 3 st. Men jag vet inte hur man tar kontakt med dig därför försöker jag på detta sättet. Min mail adress är annelie.nattraby@telia.com