söndag 22 maj 2011

Hejsan!

Nu har jag haft en paus från bloggen, igen. Pinsamt att mitt sista inlägg innehöll bilden på mig med den enorma magen. Vet ju att det är den bilden som hela tiden visas på andra bloggar som länkar till mig=p Men men, det var så jag såg ut. Nu är magen lite mindre, typ en gravidmage i 3:e månaden. Beach 2011 får nog vänta, siktar in mig på att vara i form till Beach 2025 istället. Jag har hunnit få en liten tjej till, denna gång en Molly som faktiskt blir 4 veckor idag. Molly trivdes väl bra i min mage, chips- och godisdiet var nog lite för gott, så på påskdagen blev jag igångsatt. Förlossningen gick riktigt bra, ut kommer de ju alltid, men att föda en 3:e var definitivt inte skönare än att föda den första. Det är ju annars lätt att tro att de kommer att glida ut som på en rutschkana men det ska ni inte inbilla er. Men känslan när man får upp den lilla på bröstet är ju obeskrivlig och när jag fick veta att vi fått ännu en liten tjej blev jag bara lycklig. För tvärtemot vad många kanske tror så blir man inte besviken när man får ännu ett barn av samma kön som de förra. Man älskar det lilla barnet från första stund och det känns så rätt att just det barnet skulle komma till oss.

Däremot måste jag erkänna att det är lite synd om Gutten. I framtiden kommer han verkligen vara i underläge i familjen. Vi har ju fått tre underbara flickor och har förutom det en tik och en honkatt. Molly är förresten helt underbar, nöjd och glad förutom ibland när magen säger ifrån. De stora tjejerna, Ellie och Thea, avgudar sin lillasyster och ibland måste vi hejda deras pussar och kramar eftersom lillasyster måste få äta och sova ifred. Men men det är väl egentligen inget stort bekymmer.

Annars då, vad händer här?? Jag försöker att minska på godis, chips och kakor, hinna med lite promenader, inredning och att njuta av mina barn nu när jag är ledig med dem. Ibland hinner jag till och med baka. Har hittat ett recept som jag måste dela med mig av. Det är ett fenomenalt frukostbröd som endast tar 15 minuter att jäsa. Har gjort det flera gånger och det blir så gott och flickorna tycker om det också. Är inget GI bröd men det bekommer mig inte, nybakat bröd är livskvalitet=) I fortsättningen kommer jag att blogga om inredning, träning, mat och barn. Inläggen kommer att komma tätare från och med nu för jag har längtat tillbaka.

Ha det så gott nu.

Kramar Ida

8 söta kommentarer:

Tezz sa...

Grattis till Molly. Vilken liten sötis!
Skönt att höra att allt gick bra trots att du blev igångsatt. Hur stor var guldklimpen?
Hur gamla är dina andra döttrar?
Kram
Från Tezz

Med en doft av lavendel sa...

Åh gud så sööt hon är lilla Molly, ett jätte grattis till er. Vad kul att du är tillbaka i blogg världen igen.
kram Annika

MarnyAlice♥Kalas Mystiske Hjørne sa...

Grattis♥
Kjempesøt!!!☺
Kos deg masse☺

Klem M♥

Marita sa...

Hjärtlig gratulation till en liten tös. Härligt!
~marita~

Fågel Blå sa...

Grattis till den underbara söta molly, och vilket fint namn!!!!
Så roligt för dej!!!
Ha en fin Söndag!
Kramar Kathrine

Levindas Värld sa...

Men åh villken söt tös ni har fått, GRATTIS!!!! Ja livskvalitét är nog det allra viktigaste här i livet och det man ska eftersträva allra mest :-)

Må så gott och härligt att höra från dig igen!

*kram*

Frida sa...

STORT GRATTIS!!! Hon är jättesöt.
Kram Frida

Bibbi sa...

Söta fina GRATTIS!
Åh vad jag funderat på hur det går för er. Har lyckats missa dig totalt. Vilken ljuvlig flicka ni fått. Vilken rikedom. Tre ljuva döttrar. "Kön är oviktigt" sa min pappa när folk sa att det var synd han inte fått någon son, "har man flickor får man pojkar på köpet..."

Nu måste jag skynda läsa i kapp allt du skrivit.
Bara ännu en stor varm kram och grattis till er alla.