söndag 6 februari 2011

Hej!

Nu sitter jag och sambon här i soffan framförTV-n, lite lagom trötta och sega. Jag är social som vanligt med datorn i knät och Gutten sitter och skrattar till Time Out. Dock lät jag bli datorn när Solsidan var, det programmet är heligt, t o m för mig. Idag har det blivit mycket målning med pastellfärgerna, en bokstav har blivit tapetserad och byrån är nu helt klar. Visar bilder på den sistnämnda imorgon, vill ju ha lite ljus när jag fotar. Har så mycket idéer som jag skulle vilja förverkliga. Har tillverkat 4 tallrikshyllor men inte behållit en enda själv – det är ett kommande projekt. Jag vill göra ett strykbräde i trä, en hatthylla och även tillverka några trälådor liknande dem med handtag från House Doctor. Det som saknas är bara tiden.

Thea och jag har hunnit med en bio idag – det blev filmen Trassel. Verkligen en jättesöt film, dock var nog Thea lite för liten för att helt uppskatta den (Thea fyller snart 5 år). Men jag kände en tår bakom ögat vid några tillfällen och kom på mig själv med att fånle flera gånger. Riktigt mysigt var det i alla fall, både för mig ochThea!

Ha en mysig kväll!
Kram Ida

4 söta kommentarer:

Anna-Lena, Drömmar av silver sa...

Låter som om du också har haft fullt upp under helgen! Ska bli spännande att få se det pastelliga och bokstaven sen.

ha en skön vecka!

Kram Anna-Lena

LillaTussilago sa...

Ser att det flyttat in yttligare en kanin...haha!!
Va söt han va..;)
Kram!!
C

Bibbi sa...

Mysigt med bio för dig och Ella:-) Hör några barn på jobbet som varit och sett den. Dom tyckte den va jättebra och tyckte absolut att jag skulle skynda mig att se den... Tror faktiskt jag hellre ser den än Avatar...
Det ser så mysigt ut i ditt kök. Jag blir bara ännu mera VILL VILL VILL.. Jag är ju som allt i hop på en och samma gång.
Hoppas ni är pigga alla nu:-)
Sköt om er!
Kramar

in my house sa...

Jag säljer dom i butiken, webben...

Kram josse