onsdag 23 februari 2011

Hej hej!

Idag har varit en bra dag. Eftersom eleverna i skolan har sportlov har jag kunnat sitta hemma och jobba med en massa pappersarbete. Hur lyxigt som helst. Känns nämligen som att jag sällan är hemma nuförtiden och framförallt inte ensam. Är svårt att ta in att jag kommer vara helledig om fem veckor då jag faktiskt går på föräldraledighet. Och visst är det mysigt att lägga upp sina papper på köksbordet, ställa fram datorn, favoritkoppen och sedan tända några ljus för att sedan sitta där och arbeta resten av dagen. Där talar vi arbetsro=)

Även eftermiddagen har varit mysig och både jag och tjejerna har varit på bra humör och allt har känts så otroligt harmoniskt. Det märks att mitt humör påverkar tjejernas mer än vad jag tidigare trott. När jag hämtade dem på dagis hade jag nog mer energi än vad jag brukar ha och det är så viktigt att allt börjar bra redan där. Fast jag ska inte klaga, det händer mer än ofta att jag och Gutten sitter och pratar om att våra tjejer är så fantastiska. Vi är nog precis så där stolta över våra barn som alla andra föräldrar är=)

Nu ligger Gutten i badet med en bok. Det har han förtjänat då stackarn har frusit idag under sitt arbetspass. Själv sitter jag här, framför TV-n, med datorn och en godispåse framför mig och njuter av att slippa ha dåligt samvete när jag sitter och bloggar.

Ha det så gott!

Kram Ida

2 söta kommentarer:

w sa...

Så flotte bilder:) Det blir gøy når den lille kommer:)

Ha en fin dag.

W

Sabita sa...

Fin blogg du har! :-)