söndag 27 februari 2011

Hej hej!

Idag har jag fyndat i Linköping=) Tyvärr handlar det inte så mkt om inredning (dock fick jag med en fin sak på köpet) utan det blev lite till barnen. Ellie fick sin efterlängtade tripp trapp och sedan hittade jag en fin begagnad syskonvagn som Ellie och liten kan åka i om vi åker på längre utflykter. Den var sju år gammal men i otroligt fint skick. När jag var hos mannen som sålde vagnen fick jag syn på en fin korgstol i garaget där vagnen stod. Det visade sig att den låg i ”slänga” högen så jag blev lycklig ägare till ännu en korgstol=)

Det är inte ofta jag hinner åka till Linköping så när jag ändå var i stan passade jag på att utföra lite ärenden. Hann med både Ikea, Kicks och Ur och Penn. På Ikea hittade jag bland annat falska fårskinn för endast 89:- styck. Kanske inte så praktiska att ha på golvet men i en soffa eller en fåtölj kommer de bli finemang. Inne på Kicks skulle jag bara köpa en ny underlagskräm. Använder Lancome Teint Miracle (passar kanon för torr hy som min), men som vanligt följde det med en del annat. Blev en ny mascara, en ny rouge och ett nytt läppglans. Behövs lite skönhetsprodukter för att pigga upp nu när man känner sig sliten och glåmig=) Har förresten hunnit använda den nya ansiktskrämen från Dermalogica (super rich repair). Den är såååå bra. Jag brukar bli torr både på näsan och på kinderna. Men idag har jag haft krämen och sminket på mig hela dagen och är faktiskt inte torr öht. Så om ngn mer är torr – köp Dermalogica super rich repair. Den hjälper. Nog om smink för ikväll.

Ha det så gott!

Massa kramar Ida

5 söta kommentarer:

Hagagården sa...

Hej
Så fint du har det där hemma,gillar den gamla dörren som står där.
Kram
Ninni

Rosor och Spetsar sa...

Vilken tur-tur du hade som fick en korgstol på köpet.
Jag har inte någon torr hy utan blandhy och lite begynnande rynkor så jag använder apotekets Vichykrämer som är helt underbara.
Så vackert du har det omkring dig i ditt hem
Ha nu en fin vecka
Kramar
Annelie

w sa...

Så flott dere har det:) Den trekassen var kjempe fin:)

W

Fågel Blå sa...

Hej Ida!!!!
Så mycket du hann uträtta!!!!
Skönt!!!!
Så fina bilder från ditt hem!!!!
Snartttt är det dax, du vet jag skrev om min dotter!!!!
Kan bli idag!!!!
Är så spännande!!!!
Ha en fin vecka!
Kram Kathrine

w sa...

Har en award til deg:)

W