söndag 20 februari 2011

Hej igen!

Nu är jag tillbaka=) Har haft en vecka som nog bäst kan beskrivas som en berg- och dalbana. Det har hänt mycket roligt sedan sista inlägget men också en del tråkigt och orken har inte räckt till för att blogga. Förra helgen var jag och sambon ensamma i Köpenhamn där vi bodde på hotell i två dagar – helt underbart. Jag älskar den staden och skulle lätt kunna bo där någon gång i mitt liv. Helgen bestod av shopping men också av vila och avkoppling. Tur var att vi hade med oss vår största resväska för den var proppfull när vi åkte hem. Blev mycket inredning, en del kläder, och lite presenter. Jag lyckades fynda mycket Greengate från en butik som heter PLINT och det är nog de sakerna som jag är mest glad över. Men sedan hittade jag lite kläder som jag tänker använda när liten är ute. Drömmen vore att åka ner med några väninnor och shoppa kläder och inredning. Ska försöka få med mig E, C och M eller kanske bara J någon gång under 2012. Till dess borde jag ha hunnit få ihop lite pengar att spendera=p

Bilderna från idag visar lite söndagsmys som jag hade med min äldsta flicka när lillasyster sov och pappa jobbade. Theas favoritsyssla är att spela sällskapsspel och favoriten hos både mamma och Thea är just nu ”Mix Max”. Tillsammans med nybakade chokladmuffins kan det inte bli fel.

Ha en mysig kväll!

Kram Ida

3 söta kommentarer:

Anna-Lena, Drömmar av silver sa...

Halloj Ida!

Låter som om du och maken hade en underbar helg. Jag hoppas att den vägde upp allt det tråkiga. Såg att du börjat tillverka bokstäver igen. Kul! Det droppar kanske in en beställning från mig snart.

Ha en riktigt skön vecka!

Kram Anna-Lena

Rosor och Spetsar sa...

Låter härligt med en weekend tillsammans och att den är i Danmark götr den ju inte sämre.
Ha nu en bra vecka
Kram
Annelie

w sa...

Høres skjønt ut med en helg med sin kjære:)
Det skulle vi ha hatt snart også, men med tre barn lar det seg ikke gjøre så ofte:)


Flotte bilder:)

W