måndag 25 maj 2009

Trädgårdsskötsel och lokal loppis

Nu har vi äntligen hunnit med lite trädgårdsarbete. Det har blivit en hel del gjort, mkt tack vare min snälla mamma som inte kan sitta still=) Landet har rensats, potatisen har satts (i sista stund), jordgubbsplantorna har fixats, rabatten vid entrén har rensats och gräset har klippts. Finns fortfarande MASSOR att göra men detta har varit det som har varit tvunget att prioriteras. Känns framförallt underbart att potatisen äntligen har kommit ner i jorden, finns ju inget godare än egenodlad färskpotatis. Hoppas nu bara att vi får lite potatis trots att vi var så sena. Ska lägga på fiberväven ikväll och vattna lite, allt för att fjäska=)

Ikväll hann jag och min mamma med en lokal loppmarknad i parken. Där fick privatpersoner hyra bord för att sälja. Jag hittade dessa vackra knivar, de kommer inte att användas till ngt, utan deras användningsområde är att bara vara fina.

Sedan hittade jag en sak som bara kostade 100 kronor. Blev verkligen överlycklig, och alla som såg mig bära på den kommenterade att den var kanonfin. Så när den har kommit på sin rätta plats kommer jag att visa er och det ska bli intressant att se vad ni tycker. Det kan hända att ni tycker att den är avskyvärd men för en gång skull ska jag försöka att bara gå på min egen magkänsla.

Nu är det dags att städa undan lite. Ska ha mamma träff imorgon och nu ser det kaotiskt ut här hemma. Dock tänker jag inte vara lika hysterisk som jag brukar, annars brukar jag damma hela huset när vi ska ha gäster men nu finns verkligen ingen ork. Misstänker att arbetet med bokstäverna långt in på nätterna börjar ta ut sin rätt.

Ha det så underbart. Ni ska veta att jag verkligen blir glad för alla snälla kommentarer, det värmer i hjärtat.

Många kramar Ida

11 söta kommentarer:

Britt sa...

Hej!
Vilken mysig blogg du har. Kom hit genom en annan blogg. Om man vill beställa bokstäver, ska man bara maila dig och hur lång tid tar det innan man får dessa.
Ska nu fortsätta titta runt på din blogg.
Ha en skön kväll.
Kramiz Britt

Ardisia sa...

Hej Ida!
Du har fått mejl.. ;)

Det är klart du får länka till min blogg. Trevlig att få nya läsare!!

Ska länka dig till min lista med.. Hoppas det är ok ;)
Kram Ardisia

Home By Virginia sa...

Hei hei... :)

Fikk bokstavene i posten i dag... Såååååå fornøyd...!!! Kommer til å bestille flere snart... :D

Ha en riktig god natt...!!!

*--- Klem fra meg ---*

p.s. Fina loppis fynd ;)

Husmys sa...

Fina knivar du köpt,och vad nyfiken man blir på vad det nu är du mer köpte???
Kram Anneli

Tant Blå - inredningsbutik i Sala sa...

Hej Ida vilka fina knivar du fyndat, väntar med spänning på det andra fyndet!
Ha en bra dag!
Ps. skrinet finns kvar , jag återkommer om det senare,
Kram Kathrine

Titti sa...

Fina knivar, Vilket fynd. Ha en skön dag. Kram Titti

Made in Persbo...Carina sa...

Hej! Vilken mysig blogg du har! ....och vilka jättefina bokstäver du gör. *imponerad*
Jättekul att jag hittade till dig :)
Kram, Carina

Helena sa...

Kul att fynda på loppis, fina knivar. Jag håller med om att man kan göra hur mycket som helst när man har hus och trädgård, det gällar att prioritera.Jag förstår inte hur fort tiden går...
alltid mysigt att kika in
Helena

Monica/Moa sa...

vilka vackra bestick du fyndat och så gör dumig jättenyfiken på vad du nuhittat.. Så skönt att få lite trädgårdshjälp.. allt går så mycket lättare om man är två, Ha det så gott kramiz/moa

Krusidull sa...

Hej
Jag hittade oxå de fina påslakanen på en billighetsaffär i vår stad.
Det är så ljuvliga.
Jag rusade dit och köpte ett till som jag sydde i ett tunnt sommartäcke i. Fin fint blev det.
Va kul med loppis på en måndag och så fina dina knivar är, men blev ju väldigt nyfiken på din "magkänsla" för 100 spänn.
Kram
Krusidullan

Anonym sa...

h漫,成人漫畫,免費A片,色情網站,色情遊戲,情色文學,麗的色遊戲,色情,色情影片,同志色教館,色色網,色遊戲,自拍,本土自拍,kk俱樂部,後宮電影院,後宮電影,85cc免費影城,85cc免費影片,免費影片,免費小遊戲,免費遊戲,小遊戲,遊戲,好玩遊戲,好玩遊戲區,A片,情趣用品,遊戲區,史萊姆好玩遊戲,史萊姆,遊戲基地,線上遊戲,色情遊戲,遊戲口袋,我的遊戲口袋,小遊戲區,手機遊戲,貼圖,A片下載,成人影城,愛情公寓,情色貼圖,情色,色情網站,色情遊戲,色情小說,情色文學,色情,aio交友愛情館,色情影片,臺灣情色網,寄情築園小遊戲,情色論壇,嘟嘟情人色網,情色視訊,愛情小說,言情小說,一葉情貼圖片區,情趣用品,情趣,色情漫畫,情色網,情色a片,情色遊戲,85cc成人片,嘟嘟成人網,成人網站,18成人,成人影片,成人交友網,成人貼圖,成人圖片區,成人圖片,成人文章,成人小說,成人光碟,微風成人區,免費成人影片