lördag 23 maj 2009

Heldag med en underbar vän

Vilken underbar dag det har varit. Imorse tog jag tåget till Norrköping där jag mötte upp en gammal barndomsvän. Vi träffas väldigt sällan men när vi väl ses känns det alltid lika bra och naturligt. Sådär som det bara känns med riktigt gamla vänner. Dagen tillbringade vi med att gå i affärer och med att prata över ett glas vin. Det har varit så mysigt och de 8 timmar som vi faktiskt tillbringade tillsammans gick alldeles för snabbt. Nu ser jag fram emot nästnästa helg då hon kommer hem, kanske hinner vi med lite kvalitetstid då=)

Igår beställde jag äntligen en sak som jag trånat efter sedan jag såg bilden i Allt i hemmet. Nämligen dessa underbara stolar från Ellos. De kostar 798:- och efter att ha funderat och räknat efter nästan 10 ggr så gjorde jag en beställning. Så i mitten av juni kommer raringarna hem till oss och ni är så välkomna.

Bilden är lånad från Ellos

Ha det så gott nu!

Kramar Ida

13 söta kommentarer:

Anna-Lena, Drömmar av silver sa...

Vilken söt stol! De finns ganska mycket fint hos Ellos emellanåt. Själv har jag varit väldigt sugen på att beställa den vita skärmväggen. Ska försöka maila dig i kväll ang. bokstavsbeställning. Vill nog ha 6 st , tror jag...

Vilken tur ni hade med bilen! Skönt att ha flyt ibland!

Kram Anna-Lena

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Ellos har riktiga fynd, jag köpte en vikskärm där nyss. Dina stolar är jättefina. Och det med bokstäverna var ju bara bra! Jag köper mycket hellre av dig. Funderar på ett ord, kanske Hope, såg det i din högerkant. Jag återkommer om detta.
Ha en bra söndag
Kramis AnnaMaria

Tant Blå - inredningsbutik i Sala sa...

OJ vilka fina stolar, tänk att man kan hitta så fina saker på Ellos, om man håller korpgluggarna öppna.
OM du kollar på mina sidobilder på min blogg, så ser du sådana stolar men mina är gamla, lite luggslitna efer alla dessa år, men dom duger fint att sitta på fortfarande.
Ha en bra dag
Kathrine

Levindas Värld sa...

Hej Ida!

Åh de där stolarna är ju bara för söta! Jag har fyndat en på en loppis en gång men skulle gärna ha fler sen när jag får hus och trädgård :)

Hoppas du får en underbar söndag!

http://camilla.tradgardsblogg.se sa...

De har jag och spanat på ett bra ta. Är ju ett riktigt fynd jämfört med de "äkta" från Byarums Bruk. Jag kommer alldeles säkert att lägga in en beställning den dagen vi skaffar hus med trädgård. Tror de blir helt perfekta till den vita järnsoffan jag har på balkongen. Ha en skön söndag! /Camilla

Titti sa...

Hej
Jättesöt stol.Tack för din kommentar ang Saga. Hon mår bra ..lika glad som vanligt & inte lika ont längre. Ska på återkoll på fredag.
Ha en skön söndag. Kram

Titti sa...

Hej
Jag bor i Linköping. Men mina äldsta barn bor i Norrköping. & sen har jag bott där själv & gillar den staden.
Kram

Anki sa...

Tack gulliga! & du är hjärtligt välkommen att kika när du vill *ler*

Hade trånat länge efter det där stället... först tänkte jag lämna tillbaka det, sen tänkte jag ha det till tidningsställ och nu sitter det på väggen, haha...
O du, ekonomi...vad är det???? hihi...o alla dessa nätbutiker...livsfarliga, haha!

Supersnygg stol, och på ellos??? ja man ser...kanske skulle kolla det oxå???

Ha en underbar söndag!
Stor kram! Anki

Ardisia sa...

Hej! Här har jag nog inte varit tidiagre, hittade hit via Lindas vita lantliv! Mysig & fin blogg du har!
Ska återkomma med en bokstavsbeställning imorrn ;) Måste bara fundera på vad det är för bokstäver jag bill beställa ;)
Riktigt fina de där stolarna!

Ha det bra så länge! Kram Ardisia

mormorelsie... sa...

Tack för titten,har du sett att ditt & tecken står på hyllan i sovrummet,jag blir så glad när jag ser dom för dom är så fina.
kramis
ninni

Fia... sa...

Jättefina stolar!!!! Hoppas tiden tills de kommer går fort =)
Jag bara älskar bokstäverna, skulle kunna ha hela alfabetet hahaha =)
Nu hoppas jag att jag kan vara mer aktiv på bloggen, internet ahr bara strulat,snyft =(
Må så underbart!!!!!!
Kram Fia

Marits vita skrin sa...

Super fin stol du har beställt.

Vilken himla tur ni hade med bilen.

Kram på dig.
marit

Anonym sa...

85cc免費影片,免費影片,免費小遊戲,免費遊戲,小遊戲,遊戲,好玩遊戲,好玩遊戲區,A片,情趣用品,遊戲區,史萊姆好玩遊戲,史萊姆,遊戲基地,線上遊戲,色情遊戲,遊戲口袋,我的遊戲口袋,小遊戲區,手機遊戲,貼圖,A片下載,成人影城,愛情公寓,情色貼圖,情色,色情網站,色情遊戲,色情小說,情色文學,色情,aio交友愛情館,色情影片,臺灣情色網,寄情築園小遊戲,情色論壇,嘟嘟情人色網,情色視訊,愛情小說,言情小說,一葉情貼圖片區,情趣用品,情趣,色情漫畫,情色網,情色a片,情色遊戲,85cc成人片,嘟嘟成人網,成人網站,18成人,成人影片,成人交友網,成人貼圖,成人圖片區,成人圖片,成人文章,成人小說,成人光碟,微風成人區,免費成人影片,成人漫畫,成人文學,成人遊戲,成人電影,成人論壇,成人,做愛,aio,情色小說,ut聊天室,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,尋夢園聊天室,080視訊聊天室,免費視訊聊天,哈啦聊天室