måndag 4 maj 2009

Massa gjort

Detta har verkligen varit en helg som varit fylld med arbete för både mig och sambon. För min del ar det varit flera möbler som hamnat under penseln medan sambon har varit upptagen med att såga hål i väggen där fönstret skulle komma på plats. Nu sitter jag vid mitt nymålade skrivbord som hämtats från min mammas källare, på den stol som är målad, omklädd och från samma ställe bredvid det fönster som sambon satt dit. Behöver jag skriva att jag är lycklig nu=) Sen att jag äntligen fått ställa fram alla mina nyförvärv gör ju saken ännu bättre. Visar lite bilder, dock är ju inte pyntet helt klart. Gardinerna åkte i tvätten, har ju en långhårig katt som gärna sitter i fönstren och som tyvärr fäller en del så nu hoppas jag på att kunna sätta upp lite fräscha gardiner. Funderar även på om det inte är dags att tvätta fönstren, skulle vara skönt att ha det gjort och varför inte passa på nu när gardinerna är nytvättade. Någon som vill vara barnvakt??? Inte det enklaste att tvätta nu när Ellie som mest hänger i kläderna och sambon har numera börjat gå 11 timmars dagar vilket innebär att han inte dyker upp förrän 17.30. Så innan dess är det inte mycket man får gjort.

Nu är det dags att städa undan det sista på nedervåningen, och sedan är det dags att städa på övervåningen. Det tar verkligen aldrig slut.

Kram på er.

Ida

7 söta kommentarer:

Anna sa...

Du...jag gillar din blogg..jag gillar dina bilder din stil...vackra saker härliga färger..mmmm så är det..glada hälsningar från Anna

Monica/Moa sa...

Ska just stryka mina gardiner orkade inte med det efter allt städande och fejande i helgen, plus allt trädgårdsröj.. =). Skicka hit lilla Ellie så passar jag henne.. inga problem så kan hon ju passa på o se mammas fina bokstäver som sitter så fint på hyllan i köket.. har lagt upp lite bilder på bloggen nu om du är nyfiken.. kram o ha det gott..Monica

Tant Blå - inredningsbutik i Sala sa...

Hej, vad fint du gjort, tycker om att gå in och kolla på din blogg.
Gjorde en insättning igår, hoppas pengarna har kommit in.
Tack för ditt tålamod.
Kram Kathrine.

Home No.1 sa...

Hej Ida, känner så väl igen mig =)
Städningen tar verkligen aldrig slut...men jag har dragit ner betydligt med två jobb kan jag säga, det finns helt enkelt ingen tid...kram Annica.

Piffa och Puffa sa...

Hej!
Vet du, precis nu när jag kikade in på din blogg har du uppnått exakt 1000 antal besökare. GRATTIS! Du gör jättefina bokstäver och jag är sugen på att beställa. Hur lång tid tar det från beställning tills man får hem dem? Hur betalar man?
Kramar Anette

Palmerska villan sa...

Hej
Jo det hade ju varit helt underbart bra. hur möts vi upp?

Palmerska villan sa...

japp.. vi kan ses där kl 10. Om det passar dig. jag vet inte ens när det börjar-- men det är väl tidigt på morgonen? typ 8?
Eller vad tycker du?
Var i närheten bor du då?