tisdag 5 maj 2009

Lite städning, lite tillverkning och vackra halsband

Idag har sambon varit ledig så jag har äntligen fått tillfälle att städa färdigt resten av huset. Eller nu överdriver jag, källaren ser fortfarande ut som ett soprum, och alla garderober måste stängas med våld, men det som syns är nu under kontroll=)

Dessutom tillverkar och målar jag bokstäver vid varje tillfälle jag får, det är så kul för nu har jag fått in lite beställningar. Jag vill verkligen rikta ett stort tack till underbara Marit och Monica som visat mina bokstäver på sina bloggar. Är så glad och stolt över att de valt att köpa av mig, beundrar ju båda deras hem. Så tack så mkt!!

Tack vare mina bokstäver har jag också fått två väldigt vackra halsband med posten. Det var jag och Anna med bloggen Levindas Värld som gjorde ett byte, jag fick halsband och Anna fick lite bokstäver=). På det ena halsbandet står mina älsklingars namn, och på det andra står det Amor Vincit Omnia. Är så glad för dessa fina smycken och de kommer att användas ofta.

Halsbanden hänger på ett av mina senaste fynd, en spegel som jag köpt för halva priset, 125 kronor. Det var den värd, eller hur?! Tycker verkligen om den och jag har inte sett en sådan någon annanstans, lite kul att ha något annorlunda.

Ha det så gott.

Kramar Ida

1 söta kommentarer:

Inas sa...

Hej Du!

Åh, vad fina bokstäver du gör. Kul grej och snyggt, skulle vilja ha några själv. Ha en trevlig dag i morgon å goa kramar Ina