måndag 27 april 2009

Otålig

Nu har helgen passerat utan att man ens fått gjort hälften av allt man planerat. Fattar inte vart tiden tar vägen, men anar att det är småttingarna som stjäl mkt av den=). Jag har många projekt jag vill påbörja som har med inredningen och huset att göra, men det finns aldrig ngn tid, det är så frustrerande. Idag skulle vi hämtat lite möbler som jag ska måla och som kommer från min mamma men då behöver Guttens bror hjälp med sin altan. Jag har jättesvårt att säga nej till folk så nu har jag skickat dit Gutten och möblerna får vi hämta en annan dag. Men idag SKA jag börja fixa med fönstret som vi ska sätta in i väggen i hallen. Vill ju att det snart ska komma på plats så att resten av möblerna också kan fixas i ordning.

Vill bara visa en liten bild på en av mina favoritmöbler, nämligen ett av de pottskåp vi fått av min mamma. Dessa hade tidigare mina föräldrar och de påminner mig om min pappa som hade sina Lastbilstidningar i ett av dem - därför betyder de lite extra.

Nej nu är det dags att börja med kvällsmaten. Inte det smidigaste när man har en sällskapssjuk Ellie krypandes runt benen.

Ha det så gott.

Kramar Ida

2 söta kommentarer:

Marits vita skrin sa...

Vilken fin present lilla Rasmus fick....

Och vilket fint pottskåp du fått av din mamma.

Kram på dig.

Ps. Jag går och njuter varje dag när jag tittar på "dina"bokstäver. På fredag ska jag visa dom på bloggen tänkte jag.

Tant Blå - inredningsbutik i Sala sa...

Hej vilka fina pottskåp, jag vet precis vad du menar tiden räcker inte till, det känns frusterande, och då blir det lätt att man stressar upp sej och då blir allt ännu värre.
Nogskrivet om det, det positiva är trots allt att man får vara frisk... och att det är VÅR!!!!
Ha det så bra i Vårsolens sken, önskar
Kathrine.