tisdag 7 april 2009

Bokstäver, virkning och cykeltur

Idag har det varit en underbart skön dag. På fm var jag på mammaträff med lite nya vänner som jag börjat träffa nu under våren. Det är som sagt alltid kul att träffa nya människor och det kan bli ganska ensamt att vara mammaledig så jag är jätteglad att jag funnit lite nya bekantskaper. Därefter har dagen rullat på och när Gutten kom hem tog han hand om barnen så att jag kunde tillverka och måla nya siffror och bokstäver. Jag har till och med hunnit virka flera mormorsrutor idag så nu är det bara 1½ ruta kvar tills jag kan börja sy ihop dem. Har redan testat att sy ihop 6 av rutorna och det blev över förväntan. Visst syns det att jag är nybörjare men jag hoppas att min väninna tänker att det är ”tanken som räknas”.

Nu på kvällen när jag skulle ut i garaget och såga ville Thea följa med ut och leka i trädgården. Detta gick självklart bra och det är så skoj att se hur hon leker i sandlådan och att hon blivit så självständig. Det var i alla fall skoj tills jag upptäckte att hon hittat på en ny lek – att trampa ner hundbajs i gräsmattan. Så fräscht så. Som tur är var det gammalt och det fastnade inget under skon men nu måste jag verkligen finkamma trädgården i jakten på fler högar.

Theas cykel som vi köpt på Ica Maxi för 799:-. Rekommenderar den då det är lagom avstånd till styre och trampor.

Innan det var dags för mig och Thea att gå in igen så bad hon om att få cykla lite på vägen. Ni som har små barn vet ju hur svårt det är att stå emot barn när de är sådär söta och bedjande så vi hann faktiskt med en cykeltur också. Det blev riktigt mysigt och nu ikväll har det varit sådär varmt och behagligt i luften, nästan som en sommarkväll. Vi cyklade till farmor och vände och det var nästan så att man inte ville gå in när vi kom hem.

Just nu längtar jag tills helgen då jag hoppas få en stund för mig själv och mitt nya magasin - Jeanne d`arc living. Köpte den i lördags men vill inte titta i den förrän jag verkligen får sitta ner i lugn och ro i soffan med en kaka, en kopp te och tända ljus...

Ha det så gott.

Kramar Ida

1 söta kommentarer:

LjuvligtLantligt sa...

Hej Ida.

Nu har jag betalt in o väntar med spänning på bokstäverna.. Tänkte lägga in en bild på dem sen på min blogg ifall det är ok för dig?

Mvh Git.