fredag 17 april 2009

Bilproblem men glad ändå
=) Såhär känner jag mig just nu. Detta trots att vår bil blivit helkonstig och helt plötsligt stannar och trots att ngn snäll person har kört på vår bil så att det blivit repor i lacken (dagens ris till dig, vem du nu var). Varför så glad undrar man förstås??!! Jo, idag har jag blivit visstidsanställd på 50 % med chans på mer. Anställningen är precis vad jag drömt om allt sedan min Gutt blev uppsagd i januari. Nu kan jag äntligen känna mig trygg i att jag har ngt annat än bara min mammaledighet. Nu har jag ett jobb, en grund för a-kassa och vi behöver inte vända på varje liten slant framöver. Jobbet i sig känns också helt fantastiskt och jag tror och hoppas att jag kommer att trivas när jag får börja efter sommaren. Känner mig såååååå lycklig och en sten har verkligen lättat. Ohhhhh….. vad jag är glad.

Av min underbara lilla flicka fick jag denna bukett som hon, pappa och Ellie plockat när de var ute och gick. Hon gav mig den och sa ”Grattis till jobbet mamma”. Så sött så och pappa har absolut inte varit med och påverkat=)

Har idag haft ännu en mammaträff här hemma med andra mammor än i tisdags. Även denna gång var det jättetrevligt och nu har vi bestämt att vi ska till ett nyöppnat fik om två veckor där det finns både inredning och växter. Det ska bli härligt.

Förutom att det blivit lite städning och piffning här hemma inför mammaträffarna så känns det som att allt står rätt så stilla. Är så sugen på att påbörja några projekt men vi måste först prioritera veden. Förhoppningsvis blir klyvningen klar imorgon men sedan hägrar nog bygge av ett vedskjul. Jag skulle egentligen föredra om vi kunde sätta in ett fönster i väggen i hallen men samtidigt är det skönt att få bort veden från gräsmattan så snart som möjligt så jag får helt enkelt ge mig till tåls.

Visar lite bilder från vår övervåning. Tyvärr har den hamnat lite efter, har helt fokuserat på nedervåningen och därför har projekt övervåning stannat på nivå halvklart. Har såklart lite drömmar men de får vänta på tid och pengar. Berättar mer om de ngn annan gång.

Kram kram

5 söta kommentarer:

Millas hem sa...

Grattis till ditt jobb!

Kram Camilla

Loppisliv sa...

Stort GRATTIS till ditt jobb, härligt i dessa tider. Lycka till!! Fin sovrumstapet ni har. Min tallrikshylla förresten, har jag köpt från Ikeas fynd avdelning för några år sedan, fast den var inte vit då :-) Önskar dig en trevlig helg. Kram Paula

emelie sa...

HEj, nä. Men e väl mer att man börjar reagera nu eftersom han sovit så bra nattetid sedan han var ca en o en havl månad. O nu när han e fyra månader har han helt plötsligt ändrat sig helt. Man e helt enkelt ovan. Börjar komma in i det nu, men tycker det är jobbigt för hans del att han inte kan sova så länge i stöten längre. Eftersom han knappt sover nåt dagtid så skulle han behöva den där sömnen på natten. Men men..de hinner nog ändras tusen gånger till =)

Vad skönt att du har fått jobb, måste kännas underbart ju =) o tycker ni verkar ha de så superfint o mysigt hemma. kramis

Zouphie sa...

Grattis till jobbet!! Det måste kännas skönt:)

Ha det så bra nu i vårvädret!

Kramar

vit och pastell sa...

Vad skönt att du fått jobb! Grattis!

Tygerna till bolstrena har jag hittat lite var stans. Som fd textillärare har man ju samlat tyger sen lååång t tillbaka. Endel är köpta i lapptekninksaffärer och andra är från Linum!

Kram Maria