måndag 20 april 2009

Möbler och balkongprojekt

Idag har varit en väääldigt lugn dag. Har tillbringat i stort sett hela dagen med mina två töser. Vi har haft en härlig natt p g a Ellies förkylning och stackaren har nog vaknat minst 15 gånger under natten vilket har inneburit att även jag har varit vaken lika mycket. Är som ni säkert förstår otroligt seg och därför har jag inte gjort mer än nödvändigt idag. Kvällen har jag däremot tillbringat ensam hos min mamma. Är så skönt att få komma bort ibland och bara vara Ida och hos mamma blir jag så lugn. Hade med mig min pläd men det blev mest att jag och mamma gick runt och kikade på saker som hon inte vill ha/behöver och som jag gärna tar över. Fick bland annat med mig flera fina silverramar hem (jippi) och har blivit lovad mammas och pappas vackra skrivbord som i massor av år stått gömt i källaren. Ska även få stolen som tillhör och det kommer bli så fint på den plats som snart kommer få bli vår datahörna. För jag vill ju som sagt starta ett projekt inomhus. Har fått med mig Gutten på detta men jag vet inte riktigt när vi kan sätta igång. Som alltid kommer det bli mer jobb än vad jag från början trott men jag vill så gärna påbörja detta snart.

Jag har även en massa idéer och tankar kring hur jag ska kunna göra vår balkong lite mysigare. Som det är idag är den inte särskilt fin och eftersom vi saknar altan vill jag utnyttja balkongen maximalt. Så nu är jag på jakt efter ngn slags soffa. Det kan vara antingen en traditionell kökssoffa eller en gammal rokokosoffa. Sedan blir det ett bord med symaskinsunderrede, förhoppningsvis två korgstolar, en hylla med kryddväxter och annat fint samt ett myggnät från IKEA. Jag ska också försöka komma iväg och köpa markisväv som jag ska täcka balkongplåten med så att det blir mer ombonat. Men allt tar tid och kostar pengar så jag måste ha tålamod, dock ska jag försöka fixa det mesta inom de närmaste veckorna.

Nej nu är det tedags.

Ha det så gott.

Kramar Ida

4 söta kommentarer:

Tant Blå - inredningsbutik i Sala sa...

Hej, vilken mysig blogg du har, och vilka fina bokstäver du tillverkar.
Hälsningar
Kathrine

Marits vita skrin sa...

Jag mailar dig nu.....

Vad spännande.
Kram kram

Monica/Moa sa...

Hej o hå.. vad mycket projekt du har på gång.. låter jättekul. Får säga grattis till ditt jobb, känns väl skönt att veta att du har något efter din mammaledighet. Vilka fina bokstäver du gör, verkligen fina ska allt beställa några av dig för de skulle passa så himla fint i mitt vita uterum *ler*.. Ha det gott.. Monica

Monica/Moa sa...

Jag vill gärna ha dem shabby tack.. =). ha det gott Monica..
ps tack för dina snälla ord om mina foton.. *smile*