onsdag 6 juli 2011


=) Sitter och tittar på ”Livet på BB”. Blir inte ett dugg sugen på att föda igen;) Nej skämt åsido, känns faktiskt konstigt och lite sorgligt att det inte blir fler gånger men samtidigt är 3 alldeles lagom för oss. Man ska ju hinna och orka med de små änglarna också. Men fatta hur duktiga vi tjejer är som klarar av att pressa ut dessa underbara varelser genom ett så litet hål. En stor klapp på axeln till oss alla=p

Idag tog jag och tjejerna sovmorgon vilket var behövligt. Kommer i säng alldeles för sent på kvällarna och är som en zombie när morgonen infaller. Efter att ha tagit det lugnt på fm, bakat lite chokladbollar och bröd till den underbara grytan från igår (ni ska få receptet) så åkte jag och C till Tranås medan min mamma hade de stora tjejerna. Vi gick i lite affärer och jag hittade lite kläder på rean till flickorna. Var inne i flera inredningsaffärer och blev så köpsjuk men handlade enbart en sak till hemmet och det var på Åhléns. De har jättemkt fint på rean men det jag köpte var såklart inte med på den. Dock handlade jag en del förra veckan på rean, bland annat en kanonfin rosa korg för endast 69 kronor. I den förvarar jag nu mina garnnystan – har lite köpnojja på det ifall att jag skulle få en massa tid över och skulle hinna virka lite. Tyvärr ingen större risk. Idag köpte jag en fin korg med blommor på som ska förvara vår stora kamera. Den är inte så rolig att ha liggande framme men jag vill ju ha den lättillgänglig så detta blev en bra lösning. Nu blir det lite surf på nätet och sedan sängen. Hoppas på sol imorgon så att vi kan gå till stranden.

Ha det så bra och sov gott!

Kram Ida

2 söta kommentarer:

Marita sa...

Lite liknande känslor här, var det sista gången på bb för oss...men man vet ju aldrig ;) (hoppas, hoppas en till nån dag..hihi..orkar man bra med tre sen då ;) )
här ska det bli biltur till kusinen och så stranden. lite slöande. fast bilturen tar ett bra tag.
ni ska ha det gott tjejligan.
~marita~

JACQUELINE sa...

Your Blog its AMAZING, thank you for the beautiful photos!

Greatings from switzerland
Jacqueline ♡

http://jacquelineswhitehome.blogspot.com/