måndag 4 juli 2011

Tillbringar även kvällen i soffan. Gutten är hos sina föräldrar och hjälper till med taket medan jag fördriver tiden med att surfa runt på nätet. Hittar en massa fint men inser samtidigt att jag nog måste prioritera mat på bordet just nu=) Nästa kvällsprojekt blir dock att fixa en mapp med kort som ska framkallas. Det var alldeles för länge sedan jag gjorde det senast och jag måste prioritera det nu (även om det finns en massa andra projekt som pockar på uppmärksamhet=)). Skäms över att Ellie inte har fått ngt vettigt album, måste måste måste fixa det.


Ska bara ordna med lite te och ett äpple först. Just det, höll på att glömma, invägning idag var 64,5 kg. Går saaaaaakta nedåt, nu gäller det bara att bibehålla motivationen.

Ha en underbar kväll!

Kram Ida

4 söta kommentarer:

Frida sa...

Vad duktig du är! Det kommer att gå galant med kilona. Jag har börjat ta morgonpowerwalk på fastande mage, det kan rekommenderas, känns att det tar. Är det Ellies rum? Det ser jättefint ut!
Kram Frida

Fågel Blå sa...

Åhhh så duktig du är och vilken prestation att lyckas gå ner så mycket i vikt!
Så fin bild på din dotters rum!
Fåret på bilden är så fint hade sådana på min butik Tant Blå!
Ha en fin dag!
Kramar Kathrine

Marita sa...

Jätte duktig du är med vikten.tror jag behöver en aning av din motivation hitåt, tack!
Härligt träd på väggen, ett sånt skulle jag allt vela få tag på :)
ha en fin vecka!
~marita~

Blogger sa...

Discover How You Can Master Your Habits And Reprogram The Subconscious Mind To Get Any Result You Want In Your Personal Growing and Fulfillment!

Introducing... Procrastinating Your Procrastination!