tisdag 16 februari 2010

Bokstavstillverkning, fullspäckat och nytt på inredningsfronten

Nu gör jag ett litet försök till att blogga igen. Det är hopplöst just nu, antingen jobbar jag, pluggar eller försöker hinna med familjen. Tycker att kursen jag läser är så intressant men det ska bli skönt när jag bara behöver fokusera på mitt jobb. Att studera innebär ju att man aldrig vet om man pluggat tillräckligt och jag känner mig ofta splittrad. Men nu i mars ska vi examineras och sedan är det jobbet som gäller. Då ska jag börja göra läs- och skrivutredningar och det ska bli spännande, har under kursen fått ett brinnande intresse för detta och jag vill så gärna hjälpa barnen till en bättre skolsituation. Mitt hopp är att jag ska kunna underlätta för dom och öka deras självförtroende.

Nog pratat om detta. Gud vad jag saknar solen… den har tittat fram några ggr men det är alldeles för lite. Det gör mig inget att snön ligger kvar men åhhhhh jag vill ha sol. Är ju helt hopplöst att försöka fota ngt nu, på vår kamera vill gärna blixten sätta igång och om inte så blir fotona alldeles för mörka. Så idag blir det inga nya fotografier från huset. Visar istället vad jag beställt från Broarne=) Är så lycklig över att ha funnit konsoller som passar i vårt kök (när det blir klart) och tallriksstället ska stå på min nya turkosa? skänk i vardagsrummet=) För vet ni vad? Jag ska måla om där inne, vitt ska det bli istället för det nougatfärgade och istället för enbart den vita inredningen ska jag ha lite sköna färger också. Har ju som sagt målat en skänk i turkost, ska göra en megastor bokstav också som ska bli antingen turkos eller svart. Tror att det blir ett K för kärlek. Sen har jag hittat en jättevacker skolplansch som går i fina färger och den ska sitta över soffan. Så snart det är målat ska jag försöka få pardörrarna på plats, de har ju stått i garaget i 1 ½ år nu. Många projekt är det men tar man bara och slutför en sak i taget så ska det nog gå vägen. Vill ju inte att ngn ska tipsa ”Arga snickaren” om oss=)


Båda bilderna ovan är lånade från Broarne


Sen har jag påbörjat bokstavstillverkningen igen. Så om någon vill beställa är det fritt fram. Ny färg för våren är turkos;) Går annars att få dem i shabby, vita eller svarta och de är 27 cm höga (går att få dem lägre) och 1 cm tjocka. De kostar 45:-/st (materialet har blivit dyrare) och på det tillkommer porto. Prisexempel KÖK: 135+36=170:- =)

Kommer nästa gång visa en vinst jag vunnit hos underbara Anna-Lena med Drömmar av silver. Blev så glad eftersom jag aldrig vinner ngt annars. Men som sagt bild kommer så snart jag fått hem vinsten.

Ha det så gott.

Kram Ida

3 söta kommentarer:

LenaS sa...

Åh vilka fina saker du shoppat! Är också shoppingsugen men får lugna mig lite har bjudit på lite möbler hos Lauritz.com vill veta om jag vinner dem först ;o)
Ha en fin eftermiddag!
Kramis/LenaS

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Grattis till vinsten, jag såg allt att du vann. Och så fina konsoller, kommer och bli superläckert i köket. En turkos skänk låter väldigt spännande, hoppas du visar foto när du fått klart. Låter väldigt fint.
Ha det gott vännen
Kramar
AnnaMaria

Fågel Blå sa...

Hej så roligt att höra av dej!
det var ett tag sedan!
Jag märker nu att bloggandet tar en hel del tid!
Och det kan ibland bli lite stressigt!
Men det är roligt också!
Vilka fina konsoler du fått tag i, kommer bli super snyggt i ditt kök!
Ja det vore trevligt om man kunde träffas på en fika,synd att det är så längt emellan oss!
Önskar dej en underbar Dag!
Kram Kathrine!