måndag 28 juni 2010

Hejsan bloggen!

Vilket underbart väder vi har=). Idag har jag och tjejerna (mina två små flickor) varit på badstranden som bara ligger en nerförsbacke bort. Badplatsen var faktiskt den främsta anledningen till att vi ville bo i det område som vi nu bor i och jag är så tacksam över att ha så nära till vattnet nu på sommaren. Tjejerna är också överlyckliga, där finns jämt små barn att leka med, vatten att plaska i och nu på sommaren är kiosken öppen så att vi kan köpa glass varje dag. En riktig idyll =D

Idag har jag målat klart utsidan på lekstugan (pust). Det blev tre strykningar och nu ser den faktiskt riktigt söt ut. Har även hunnit måla lite inne i stugan men såklart räckte inte färgen. Det är så typiskt mig att snåla med färgen fast att jag vet att informationen på burkarna aldrig stämmer med verkligheten. Förhoppningsvis hinner Gutten shoppa färg imorgon så att det sista kan bli målat. Därefter ska panelen upp nertill inne i stugan och sedan ska den målas – gud vad kul=p

En supergod efterrätt som är lätt att göra. Har fått receptet från en mycket god vän och tror inte att hon misstycker om jag skriver det här. Det enda som krävs är att man vispar Kelda vaniljvisp, krossar två dubbeldajm. blandar ihop dessa, häller smeten i en form som man sedan ställer in i frysen några timmar - och voilá hemlagad glass=)

Nu ikväll kom jag och svägerskan ut på en löptur. Gick bra men det märks att jag är för dålig på att dricka vatten nu i värmen, var tung i huvudet men inte i kroppen. Så nu måste jag börja dricka mer vatten, ska ju vara bra för hyn också har jag hört.

Ha det så gott!
kram Ida

5 söta kommentarer:

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Såna recept gillar jag, snabbt enkelt och gott. Ska absolut prova och göra den, älskar ju glass. Du är flitig som målar och springer, och jag håller med dig, det är svårt och få i sig nog mycket vatten.
Ha en bra dag
Kramar
AnnaMaria

LenaS sa...

Åh säger som AnnaMaria, sådana recept gillas, ska nog testa i helgen!
Ha en riktigt underbar dag!
Kramis/LenaS

Fågel Blå sa...

MMMMMM låter godisgott!
skall nog ta och pröva det!
Önskar dej en fin vecka!!!!
Kramm Kathrine

Bibbi sa...

Hej sötaste! Du är tillbaka:) Förlåt, har missat det... men jag har varit ganska borta själv...
Så du är mästare med penseln du...Kanske jag kan få låna dig några dagar? ;P Har inte ens hittat igen någon slipmus så jag kunnat börja... Men måste väl ha något kvar att göra när vi kommer hem från Skåneland också;)
Visst Är det receptet gott! Gjorde det oftas men barnen när de var små. Enkelt och mycket gott. GILLAR!
Kul träningen går bra för dig. Själv "bara" power walkar jag nu. Tar tag i styrketränignen till hösten igen.
Ha det underbart fina du!
Stora kramen

Linda sa...

Det ska bli spännande att se din lekstuga. När ska du visa bilder? =)

Kram Linda