måndag 21 juni 2010

Hej igen bloggen!

Det var evigheter sedan sist, känns nästan som år… Har tänkt tanken på ett inlägg flera gånger men har varit osäker på vad jag ska skriva om och vad jag vill med bloggen egentligen. Dessutom har min inspiration och ork varit nere på noll. Den försvann ngn gång i samband med vår köksrenovering som tog på krafterna.

Från början var bloggen tänkt som dagbok men eftersom mitt inredningsintresse var så stort så tog det snart överhanden. Skulle nog inte blivit så många intressanta inlägg heller om mitt liv. Som tvåbarnsmamma är de flesta dagar sig lika, plocka fram, plocka undan, bädda, mata, tvätta, diska osv. Är överlycklig de få gånger jag hinner med en fika med mina underbara vänner, då känns det nästan som att jag vore en egen person, inte bara en mamma och sambo=). Det skulle nog vara konstigt att skriva om mina innersta känslor här, flera av mina vänner vet ju om att bloggen finns och vissa saker vill jag hålla för mig själv.

Har saknat bloggandet, varför vet jag inte riktigt men det är ngt som gör att jag alltid kommer tillbaka. Kommer i fortsättningen blogga i mån av tid, kommer kika in lite på andras bloggar, dem har jag ju också saknat, men det kommer inte bli så mkt kommentarer från mig. Det tar tyvärr alldeles för mkt tid och ni som av en händelse hittar hit, Ni behöver inte lämna kommentarer. Klart att det värmer och är roligt, men det är absolut inget krav. Så med det sagt avslutar jag dagens inlägg. Kommer inom kort att hålla en liten tävling här. Tycker att det är så skoj och det känns som ett bra sätt att inleda en ny bloggperiod=)

Bilder från igår då vi hade mysfrukost med nybakt bröd och fruktsallad

Kram kram

8 söta kommentarer:

Linda sa...

Välkommen tillbaka! Jag håller med dig, bloggande tar mycket tid om man ska hinna med både sin egen och andras bloggar. Men så länge det ger mer energi än tar så tänker jag fortsätta =)

Kram Linda

vitagavlar.blogspot.com sa...

Välkommen tillbaka kära Ida!
Kram Lisa

Levindas Värld sa...

Hej och välkommen tillbaka :)

Jag blev glad att se ett inlägg från dig igen, jättetrevligt att du kände att du ville skriva av dig lite igen.

Men som sagt var tar det tid med bloggandet. Och det ska bara ta den tid man vill spendera vid datorn, det ska inte bli något krav om att man måste skriva si och så många inlägg i veckan eller så. Utan skriv när du känner för det helt enkelt, det mår man bäst av :)

Hoppas du får njuta för fullt av sommar och sol med din fina familj!

Många kramar från mig :)

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Hej Ida.
Jätteroligt att du är tillbaka, har tänkt på dig när jag ser mina fina bokstäver.
Och du har så rätt, blogga ska man bara göra om det känns kul.
Önskar dig en fin midsommarvecka
Kram till dig
AnnaMaria

Violetta sa...

Koselig å se deg igjen...når du har lyst...når du har tid! :)

Brødet ditt ser bare så herlig ut! *nam*

Fågel Blå sa...

Nej men hej Ida!
vad roligt att du är tillbaka igen!
jag har saknat dej!
Du var ju en av mina första blogggvänner! (fniss)
Fina bilder!
Hoppas du får en fin midsommarvecka!
Kram Kathrine

minvitamin sa...

Så kul att "se" dig igen, Ida.
Är inne och kollar mina favoriter ibland,när solen gått i moln och ingen tävling pockar på,och nu fick jag se att du gläntat lite på dörr´n.
Kul!Och tävlingen blir jag ju himla nyfiken på,får se om jag hittar tebax te datorn när den går av stapeln;)

Ha det såå himla gott nu,och närmast en häärlig midsommar!!

Kramkram/S

med en doft av lavendel sa...

Vad kul att du är tillbaka igen !
kram annika