fredag 9 juli 2010

Hej hej!

Så, nu är man gräsänka… =) Gutten är ute på landet med två av sina bästa vänner, förmodligen dricker de öl, käkar lite och snackar skit. Själv sitter jag här med datorn i knät, en chokladbit bredvid mig och har just satt på en tjejfilm=) Tror faktiskt att vi har lika mysigt både han och jag=D Man behöver lite egentid ibland och jag har alltid tyckt om att vara ensam, fast inte för mkt förstås. Jag har ju mina tjejer men de sover sedan snart 2 timmar så nu är huset helt och hållet mitt.

Min vanliga blogghörna

Är så glad för jag har hunnit med en hel del idag, t ex håller jag på att försöka komma ifatt mitt tvättberg, jag har förberett lite inför Ellies födelsedag och så har jag fått hem lite roliga saker från Blå Elefant som jag beställt till Ellie. Det blev en hel del till lekstugan och det ska bli så kul att ställa allt på plats när den blir klar (är inte långt kvar nu).

Lite av det jag klickade hem från Blå elefant

Tänker såklart inte sitta här och blogga så att jag missar filmen, har den på paus och ville bara skicka in en uppdatering. Livet känns lite lättare nu, tror att allt kommer att ordna sig men det krävs stora ansträngningar från både mig och Gutten. Man får ju inget gratis här i livet. Nu är det iaf sommar, Gutten har tagit föräldraledigt och vi ska passa på att njuta av det vackra vädret som jag hoppas håller i sig i flera veckor framöver.


Åhhh är så glad, fick precis ett samtal från en gammal studiekamrat som jag inte träffat på flera år (hon bor på Island). Hon är i Sverige och kommer hit imorgon med sina tre småttingar. Vad kul det ska bli!! Nu har jag verkligen ngt att se fram emot.

Hörs snart igen och tack för alla snälla ord!
Kram Ida

11 söta kommentarer:

Annika sa...

Härligt blogghärna, där skulle man trivas. Det kommer att gå kanon för er ska du se :) Ibland får man ta en dag i taget. Det klarar ni :)
Snart kommer det finnas massor av jobb på marknaden när många blir pensionärer. Sen kommer ni se tillbaka på denna tid som en lärorik tid :) Det gjorde jag då jag några ggr fick välja mellan toapapper eller mat. Den perioden lärde jag mig massor :)
Ha det nu så skönt och pyssla om dig själv lite.
Kramen

LenaS sa...

Visst behöver man lite egentid ibland och mysigt att kompisen kommer på besök i morgon.
Och hur söta var inte Ellies pressenter då!?!
Ha en underbar dag!
Kramis/LenaS

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Jag håller med, det är mysigt och vara ensam hemma ibland. Nu är du ju inte ensam på dagarna du har dina tjejer. Roligt med besök från Island, ha det gott.
Sommarkram
AnnaMaria

Fågel Blå sa...

Mysigt mysigt i din blogghörna!!!!!
Lilla fönstret där på väggen pryder sin plats!
Hoppas du får en fin Helg!
Kram Kathrine

Lantliv på Rosentorpet sa...

Mysigt med egentid..fast det har ju jag jämt måndag -torsdag =)
Vilket underbart skrivbord du har!
Kramis Sari

Helena sa...

Hej
Så mysigt det var att titta in här igen! Jag har verkligen inte kikat in hos någon på länge. Man blir glad och inspirerad av din blogg!
Kram helena

Inspiration i vitt sa...

javisst är det härligt med egentid, jag njuter oxå av det när det är själv valt. Så gulliga saker du skickat efter. Kram på dig/Ingela.

Ölandstok sa...

Ville bara titta in och säga hej. Som vanligt visar du så fina och inspirerande bilder.

Hoppas att allt har ordnat sig till det bästa för er!
Stor kram!

Romantiska Hem sa...

Här kommer en varm vinter kram från mig till dig!/ Petra

Blogger sa...

Do you want to get 30 bitcoin-related referrals per month, for free?

Here's Exactly How To:

1. Claim 1,000 min. (and up to 10,000) free satoshi per 24 hours from the MellowAds Faucet.

2. Start a 24 hours network campaign (fix your budget with all of your avail. satoshis) advertising a bitcoin referral URL.

3. Upon the campaign's completion, re-claim and re-start.

Blogger sa...

Are you sick and tired from searching for bitcoin faucets?
Triple your claiming speed with this advanced BTC FAUCET ROTATOR.