tisdag 8 december 2009

Klappshopping och länkbild

Idag har vi haft en produktiv dag. Jag har tagit lite ledigt från studierna idag för att passa på att åka till Lkpg och handla lite julklappar. Orkar inte trängas med alla andra på helgerna eller eftermiddagarna utan då är det bättre att istället åka på fm och plugga på em=) Har hittat en massa julklappar till både våra egna, till mina bröders barn samt mina vänners gullungar. Jag hoppas nu bara att de blir nöjda också. Nu fattas bara att hitta julklappar till alla vuxna i vår närhet. Jag älskar att ge bort julklappar, är så kul att försöka hitta bra klappar till dom man tycker om. Själv är jag som ett stort barn, jag älskar att få julklappar. Dock är jag lika tråkig som alltid och även detta år önskar jag mig inredning alternativt presentkort på inredning. Drömmen vore ju en kitchen aid köksassistent men det kommer definitivt bara att fortsätta vara en dröm. Ett flugskåp står annars på önskelistan och jag skulle inte tacka nej till någon vacker qvilt från mitt favoritmärke au maison.

Skrev ju igår att jag skulle lägga ut en länkbild här på sidan idag. Eftersom mörkret nu infinner sig redan vid 14 tiden är det hopplöst att få bra bilder. Men jag slänger ändå ut några bilder som ni gärna får använda om ni vill ha en extra vinstchans i utlottningen. Ska försöka ta någon bild imorgon på lite av det nya som har hänt här hemma. En ny sak är iaf att vi numera har tre vita soffor=)

Ha det så gott och tack snälla ni för att ni kikar in.

Kram Ida9 söta kommentarer:

Helena sa...

Hej!
Kul att titta in hos dig. Jag fick helt plötsligt lust att göra ett inlägg själv igen efter ett långt uppehåll. Ibland blir det bara så att man inte hinner allt man vill,men det är ju så roligt att få tips och ideer av alla andras vackra bloggar.
Jag kikar ofta in på din...
Kram Helena

Anki sa...

Hej sötis!
Vad skoj det är att köpa julklappar, jag är oxå så att jag älskar att ge...men visst är det roligt att få oxå, hihi!
Nu länkar jag med en av dina bilder och hoppas på tur!

Kramis till dig!

Fågel Blå sa...

Hej Ida!
Tack för din gulliga kommentar.....
jag länkar ikväll med din underbara bild, jag har lite brådis nu!!!!!
Kram Kathrine

Zouphie sa...

Hej!
Tack så mycket:) Ja i april är det beräknat att den lilla/lille ska komma så det blir spännande. Kul att du börjat blogga igen! Du ger sån inspiration:)

Ska försöka få upp min fin hylla på väggen nu ikväll. Har du något bra tips på något roligt man kan ha på den? Jag hade lite idéer men så upptäckte jag hur lång den egentligen är haha.

Ha det gott!
Kramar

Anna-Lena, Drömmar av silver sa...

Halloj Ida!

Vad härligt att du är tillbaka igen, sprudlande och glad med härliga inlägg som vanligt.Du är efterlängtad! Vad härligt med en alldeles egen julklappsinköpsdag. Själv ligger jag lite efter med det. Ligger för den delen efter med det mesta. Vi har det tokstressigt på jobbet och det är mycket här hemma med så jag kommer nog att dra ned lite på mitt bloggande, trots att jag inte vill det egentligen. Men, vad ska man göra när det kör ihop sig... I vilket fall som helst vill jag väldigt gärna vara med i din fina utlottning. Äääälskar dina fina bokstäver. Länkar förstås! Det måste jag i alla fall hinna med!

Goaste kramar till dig!

Anna-Lena♥

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Du har många och köpa klappar till, och det svåraste är och hitta på! Jag har bara två kvar nu, det känns otroligt snabbt för och vara mig. Nu ska jag trycka in en länk också.
Må så gott
Kramar
AnnaMaria

minvitamin sa...

Ja,just det ja...
Länkade från dig till mig med "tävlingsbilden" för några timmar sen, men det kanske är en liiten fördel för mig om jag skriver att jag hemskt gärna vill vara med i din tävling :)
Härligt att ha hittat de mesta klapparna,du har visst en hel del att köpa till.Men då får du ju många också;)

Ha det gott!

an angel at my table sa...

Vilken härlig blogg du har!!

An angel at my table

Anneli :o) sa...

Hej !

Mysigt nu när det närmar sig jul :-) Bokstäverna blir tjusiga och särskilt det franska ordet Noel värmer hjärtat lite extra ! Jag har det i små bokstäver på min garderob. Ska visa foto någon dag på min blogg :-) Ha en härlig adventstid och en härlig fortsättning mot julen !

Kramis, Anneli W