söndag 27 december 2009

Juletider, nyårslöften och julklappar

God Jul i efterskott! =) Är usel på att uppdatera bloggen, vet inte riktigt varför det har blivit så men än är jag inte redo att ge upp. Ett av mina nyårslöften kommer definitivt bli att uppdatera bloggen oftare. Det tillsammans med de sedvanliga löftena, ni vet, äta mindre, äta nyttigare, motionera mer, bli smalare, bli en bättre människa osv osv. Tror inte att ett A4 räcker till för alla löften som jag vill lämna när det nya året firas in. Som vanligt kommer väl de flesta att brytas inom den första veckan men det känns alltid bra att försöka. Funderar på att gå med i Aftonbladets viktklubb, vill så gärna gå ner de 10 kilon som har kommit till sedan jag träffade min älskade sambo. Någon som har erfarenhet av den ”metoden” eller något liknande. Jag vill vara med i någon organisation där jag måste ”rapportera” vikt och framsteg (bakslag) så att jag inte fuskar eller tröttnar.

I framtiden kommer bloggen att användas för att skriva om inredning men även om hälsa, motion och liknande. Vill börja ta hand om mig själv och inte bara hemmet. Känner att jag har förfallit de senaste åren vilket nog kan vara en orsak till att jag fokuserat mer på hemmet. Men det ska det bli ändring på, okej kommer nog fortsätta fokusera på hemmet, men lite av min vakna tid måste jag tillägna mig själv också.

Jag har visst varit lite snäll i år också, fick faktiskt lite klappar av tomten även detta år. Av sambon fick jag ett tallriksställ från Rice som är helt fantastisk samt ett presentkort på Mollys Hus. Av mamma fick jag pengar som spenderades på ett flugskåp samt ett par stövlar, av min underbara vän C fick jag en gratängform från Rice samt ett teset från samma märke, svärmor gav mig en söt tunika och presentkort på en hårsalong och min söta vän E gav mig en underbar ängel. Hmmm… känner mig riktigt bortskämd närjag tittar på allt jag fått. Älskar att ge bort presenter men är samtidigt barnsligt förtjust i att få =) Hoppas att ni som hittat hit och läser har haft en underbar jul och att ni fått mycket fint.

Bilderna är från vårt fd "fulrum" som nu äntligen börjar bli lite bättre. Har haft så svårt att inreda detta hopplösa rum=)

Sov så gott!

Kram Ida

6 söta kommentarer:

Fågel Blå sa...

Hej Ida!
Åhhh så glad jag blev när jag slog upp bloggen i morse och fann din underbara kommentar. Du är för go!
Och vilka underbara bilder du bjuder på, är så glad för din skull, att du fått så många fina julklappar, dom är du väl värda!
Önskar dej en God Fortsättning och Ett Gott Nytt År!
Många Kramar från
Kathrine!

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Hej Ida. Så jättefina foton du visar, gissar att det är en teaterkikare på bild ett. Den var absolut den finaste jag någonsin sett, vilken grej du har där! Och det här med kilon, fy fabian jag håller också på. Men min största synd är kvällsätning, slutade med det strax före jul, och tre kilo bara "rann" av.
Kul att du är tillbaka med bloggandet.
Goa kramen
AnnaMaria

Grodmamman sa...

Skulle också behöva bli bättre på att ta hand om mig själv och har också funderat på AB:s viktklubb. Har tidigare varit med i VV och gick då ner 16 kg av vilka jag nog nu efter jul har gått upp hälften.
Fina julklappar du har fått också!
Kram

minvitamin sa...

Hejsan!
Numera kan du kalla ditt fulrum allt annat än just det.
Jättefina bilder med en hel del mycket fina grejer är det ju.
Jaa,det är många löften som kommer till varje nyår och som du sa,mer än hälften bryts:(
Men jag kommer ivrigt att heja på om du startar upp med viktklubben!!Nåt som jag själv också borde...
Ha det gott!/S

Helena sa...

Hej
Jag känner igen det där med nyårslöften, de brukar vara svåra att hålla...men kan man hålla nått av det så är det ju bra. Min man var med i deras viktklubb och var faktiskt nöjd, hoppas att det går bra för dig.
Alltid kul att läsa det du skriver
Kram Helena

Vit som snö sa...

Såna ljuvliga bilder!!
Och vilka fina julklappar du fått, du måste ha varit riktigt snäll i år:) Jag är nog redo att hålla med om att alltför frekvant bloggande ger lite för mycket sittande...
Ska nog själv bort med några kilon nu efter jul och jag väljer alltid Viktklubb, tycker det är ett perfekt verktyg! Lycka till!
Och hoppas du bloggar vidare om än med fler teman i bloggen!
Ha ett gott slut på 2009!
Kram Cilla