söndag 6 mars 2011

Hej hej!

Den här veckan har jag slarvat med inläggen. Det har varit en kämpig vecka, mycket jobb, mycket fix och lite energi över till ngt annat. Kanske inte så konstigt att orken tryter, nu är det ju bara ca en månad kvar till dess att liten ska kika ut=) Det innebär att det BARA är 4 veckors jobb kvar för mig. Längtar verkligen tills att få gå hem, ta dagen som den kommer och slippa stressa med flickorna varje dag. Det är egentligen inte jobben jag vill vara ledig från, det är stressen runtomkring. Men snart så=)

Idag har vi haft kalas för Thea. Det var dagiskompisar + en annan flicka som kom hit för att fira att Thea fyller 5 år på tisdag. Kalaset pågick i tre timmar och det gick verkligen över förväntan. Tjejerna var supergulliga och lekte så fint tillsammans. Vi hann med fri lek, fika, lite arrangerade lekar, disco och fiskdamm. Just det ja, flickorna använde serpentinerna som fyrverkerier också. Vi lät dem hållas men sedan var det små pappersbitar ÖVERALLT.

Imorgon ska vi till Linköping. Thea ska till örondoktorn och sedan blir det Busfabriken med tjejerna. Kommer även passa på att lämna in katt och hund för trimning. Timmie, vår katt, är som en stor tova hela hon. Det blir nog en sådan där snygg klippning då huvudet är dubbelt så stort som resten av kroppen=p

Ha det så gott.
Kram Ida

5 söta kommentarer:

Frida sa...

Tack för din kommentar och för att du länkar tillbaks! Då får man gratulera Thea i förskott! Jättefina ugglor.
Hoppas du får en trevig vecka!
Kram Frida

w sa...

Gratulerer så mye med 5 årsdagen til Thea:)
Hørtes ut som en gøy bursdag:)

Ha en flott dag:)

Klem
W

Lantliv på Rosentorpet sa...

Du får försöka ta det lugnt nu dom sista 4 veckorna!
Kram Sari

Vitt för själen sa...

Så fin header du har!!
Vackra bilder..
/Sophia

Linda sa...

Vad roligt, jag visste inte att du skulle ha en liten till. Vad mysigt, jag blir allt lite avundsjuk =)

Kram Linda