måndag 31 januari 2011

Hej hej!

Två inlägg i rad, blir intressant att se om detta håller i sig. Jag har funderat lite kring vad denna blogg ska innehålla i framtiden. Självklart blir det inredning men det kommer även att bli lite mer. Just nu är jag inne i en period då jag känner mig så tråååkig. Att vara gravid är ju inte alltid så glamouröst. Längtar verkligen tillbaka till min ”gamla” kropp, är så trött på att stöna och stånka varje gång jag måste böja mig framåt, hatar just nu alla trista utslitna mammakläder och för att inte tala om alla vinterkläder till barnen. Tänk när lill*n är ute och jag kan börja röra på mig igen. Denna gång ska jag verkligen kämpa mig iform och bloggen kommer nog att vara en ”sparringpartner”. Har redan nu beställt kläder från H & M (ska bli intressant att se om jag kommer i dem), har fått ett presentkort hos min frisör som ska utnyttjas efter att lill*n kommit och jag tänker t o m börja raka benen=P. Så bloggen kommer att, förutom inredning, innehålla träning, mattips, skönhetsråd, barnprat och pyssel. Har redan nu börjat livet efter detta genom att köpa en väldigt lyxig vagn till liten som är beräknad i april. Den är både snygg och praktisk – kan man älska en vagn?! Bilder kommer när jag fått hem den.

Fortsätter visa bilder från Ellies rum. Kistan i rotting köpte jag när jag hälsade på en underbar vän utanför Vänersborg. Är så glad att den faktiskt är stämplad med Vänersborg, då påminner den mig hela tiden om min goa vän J.

Ha det så gott!
Kram Ida

1 söta kommentarer:

Rosor och Spetsar sa...

Vilket härligt rum hon får, tapeten är ljuvlig och en järnsäng jag blir nästan lite avundsjuk för det finns på min vill ha lista.
Kul att du är tillbaka i etern
Ha nu en fortsatt fin vecka
Kram
Annelie