lördag 28 maj 2011

Nu har jag varit och hämtat Gutten i Tranås. Resultatet från resan blev en hel del plattor öl och en kul stund med grabbarna så Gutten verkade nöjd med resan. Till mig hade Gutten köpt en M&M påse så jag går inte lottlös från resan jag heller=) Kommer ju inte ha någon nytta av alkoholen så det var gulligt att Gutten tänkte lite på mig när han var iväg. Måste erkänna att påsen redan är öppnad och att jag hunnit smälla i mig flera nävar med den underbara chokladen.

Igår blev förresten hunden som attackerade Thea avlivad. Känns skönt samtidigt som det känns vemodigt att ett liv har släckts. Det var ju inte första gången denna hund har attackerat människor så det fanns egentligen inte så mkt att välja på men ändå har jag en jobbig känsla i kroppen och jag tycker väldigt synd om ägaren som har förlorat en älskad vän.

Usch, sitter och funderar över vad vi ska äta till kvällsmat. Det är verkligen hopplöst detta med maten. Blir ju ofta att man äter samma gamla och sen måste man ju tänka på att det är någorlunda barnvänligt. Ska se om Gutten har ngt förslag.

Kram kram så länge

0 söta kommentarer: